Samsung PL210

Samsung PL210 vine ca o alternativă la PL120 și vine pe mai multe culori, la noi în România fiind disponibil pe negru și argintiu. Ambele acu același preţ bun Vezi prețul special de azi » și în momentul de față nu vin cu vreun cadou. Senzorul CCD are o rezoluție de 14 megapixeli și e capabil (aparatul) de un zoom optic de 10x. Fiind un aparat de primă clasă e normal să vină cu o garanție de doi ani și e oferită posibilitatea măririi ei la patru ani.

Poze

Alături, în aceste două poze, e modelul pe negru și se poate vedea că arată foarte bine. Nu știu dacă se vede din imaginea a doua, dar ecranul e unul mare de 2,7 inci și nu e cu touch deoarece se văd butoanele în partea dreaptă a ecranului. Se poate observa că e un aparat compact și din această cauză are doar undeva la 150 grame, iar această greutate mică îl va face ușor de transportat în buzunar.

Obiectivul
LCD

Specificaţii tehnice

Sunt multe lucruri de spus pe partea de detalii tehnice referitor la acest aparat foto digital Samsung PL210, dar cele mai importante lucruri care trebuie menționate sunt faptul că are ecran mare, senzor bun și că suportă carduri populare. Pozele sunt de o calitate bună, iar filmările pot fi captate la calitate HD. Aceste filme pot fi admirate pe ecran, calculator ori TV deoarece are USB și port audio-video.

Păreri pro şi contra

Pro: e destul de fiabil și asta i se mulțumește brandului, dar și garanției mari; e compatibil cu multe sisteme de operare populare; bateria ține destul de mult, adică undeva la 100-200 de poze și asta depinde și de calitatea pozelor. Calitatea imaginilor captate e și ea bună dacă sunt condiții de iluminare optimă, iar filmările nu sunt prea mari (ca fișier).
Contra: nu are HDMI, dar nu cred că este un dezavantaj prea mare deoarece puteți transfera conținutul prin intermediul portului USB sau a cardului SDHC.

Concluzie

Nu am ce comenta la adresa lui PL210 și lipsa HDMI-ului nu o văd ca o problemă din moment ce aparatul nu filmează 1080p, ci doar 720p. Alături e un preview la aparat pe roz și prezentarea se pare că e făcută de un angajat al Samsung. În rest, dacă vrei o cameră ieftină și capabilă atunci aceasta ar fi cea mai bună variantă care e simplă de utilizat, iar autonoma bateriei e destul de bună în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa