Samsung PL120

Pentru cei care vor o cameră foto ieftină le recomand un aparat foto digital Samsung PL120 care e disponibil în mai multe culori printre care negru şi argintiu. Recomand o astfel de cameră deoarece costă puţin (ca modelul ES9), are dimnsiuni reduse, senzorul CCD are 14 megapixeli, suportă carduri microSD şi poate filma HD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi », dar diferă de la un magazin la altul.

Poze

Aparat foto digital Samsung PL120
Din faţă
Aparat foto digital Samsung PL120 2
LCD

Specificaţii tehnice

Samsung PL120 este un aparat digital care are o rezoluţie de 14,2 megapixeli şi e dotat cu un senzor CCD. Stă destul de bine cu zoom-ul deoarece are zoom optic şi digital de 5x. Poate să filmeze maxim 720p, iar filmarea e realizată cu sunet. În cazul în care filmaţi HD, fişierul are o dimensiune de 4 giga şi clipul ţine undeva la 20 de minute. E dotat şi cu un ecran de 2,7 inci pe care se poate vedea rezultatul fotografierii. Memoriile care se pot ataşa acestui aparat pot fi micro SD şi micro SDHC, iar memoria internă e undeva la 30 de mega. Pe partea de conectivitate are USB şi ieşire AV. Din păcate nu are HDMI, dar e bună şi ieşirea audio-video. Greutatea aparatului e undeva la 100 de grame şi asta îl face uşor de luat în călătorii. A fost testat cu multe sisteme de operare printre care Windows 7, Vista şi XP, dar bănuiesc că poate fi conectat şi la PC-uri cu OS Mac.

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, filmează 720p, senzorul are mulţi megapixeli şi stă destul de bine la capitolul zoom (şi optic şi digital). O chestie interesantă e şi faptul că are două LCD-uri, iar unul mic e în drept cu obiectivul şi vă va ajuta să captaţi auto portrete.
Contra: nu filmează Full HD – 1080p. Poate aşa nu o să fiţi tentaţi să umpleţi cardul rapid.

Preţuri (cel mai mic preţ)

499 lei este un preţ aproximativ şi trebuie să ştiţi că o să-l găsiţi în multe variante de preţuri deoarece e vândut şi în pachet cu card ori husă, iar asta îl face mai scump.

Alternative

ES9 ar putea fi o variantă pentru cei care vor un aparat mai ieftin. Însă, eu recomand aparatul din acest mini review, deşi costă mai mult, deoarece poate filma HD şi asta însemnă clipuri video cu mai multe detalii şi amintiri realiste.

Concluzie

Aparatul fotografic digi Samsung PL120 e unul de recomandat dacă sunteţi în căutarea unei camere ieftine şi de ultimă generaţie. Costă puţin, suportă carduri microSD şi poate filma HD… cred că asta spune tot.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung PL120”

  1. salut !!! deci sa inteleg k merita s o iau ? dar totusi am o nelamurire, daca vrei sa ma lamuresti te rog add angel_daemon3

Comentariile sunt închise.