Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung Galaxy Tab P6200 7

Tableta Samsung Galaxy Tab P6200 7″ cu detalii tehnice ca 16GB, 3GB, Wi-Fi, Metallic Gray va înlocui modelul P1000. Pe aceasta vom găsi tehnologia PLS LCD care e precum cea IPS doar că e pe tablete şi smartphone-uri. Datorită acestei tehnologii s-ar putea să nu mai vedem gadgeturi cu ecrane Super LCD/ AMOLED Plus. Spun asta pentru că: suporta până la rezoluţii de 1280 cu 768 pixeli, costurile de realizare sunt mai mici, cu 10% mai luminoase şi unghiuri largi de vizibilitate, iar dezavantajeze sunt: contrast mai scăzut şi imagini mai puţin colorate.

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus e un model cu Honeycomb destul de promiţător în special că vine cu procesor cu două nuclee. Chiar dacă cântăreşte cât modelul 7.7, aceasta e ceva mai groasă deoarece ecranele Super AMOLED sunt mai subţiri. Deci nu pra poate fi comparată cu noul model 7.7 ci cu vechiul model P1000 datorită dimensiunilor sale şi în special că are aceeaşi rezoluţie a ecranului (1024 cu 600 pixeli). Chiar dacă capacul de pe baterie are un aspect metalic, e realizat în totalitate din plastic (pentru a menţine greutatea şi preţul la nivelul dorit). Probabil că preţul ei va fi undeva la 1.300 lei. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din faţă

Din spate

Specificaţii tehnice

Mai precis Samsung P6200 cântăreşte doar 345 de grame. Ecranul de 7 inci e unul tactil bineînţeles şi are o rezoluţie satisfăcătoare de 1024 cu 600 pixeli dar se putea mai bine. Acesta e însoţit de giroscop în trei axe, interfaţă TouchWiz UX, accelerometru şi senzor de proximitate.

Pe partea de multimedia are microfoane stereo, difuzoare stereo, mufă jack pentru căşti, cameră principală de 3.15 MP cu filmare HD cu 30 fps, cameră secundară de 2 MP şi slot microSD. Camera foto e însoţită de un blitz LED, autofocus, detectarea zâmbetului şi Geo-tagging. La capitolul conectivitate şi porturi are bluetooth 3.0 HS cu A2DP, WLAN, 3G şi microUSB 2.0.

Având în vedere că are un procesor Dual-Core de 1.2 GHz, tableta va răspunde instantaneu la comenzi. Acelaşi lucru se va întâmpla și cu diversele aplicaţii (inclusiv jocuri), adică vor porni mai rapid ca la un model cu procesor Single Core. Modelul procesorului nu se ştie dar versiunea Androidului care va rula pe acesta e 3.2 numită HoneyComb.

Ca şi oricare altă tabletă şi Samsung P6200 vine cu diverse aplicaţii că doar nu vreţi ca ecranul imens de 7 inci să fie gol. Aici vorbim despre diverse pentru editare/vizionare de fişiere foto, video, Office, dar şi pentru accesarea internetului oferite de Google, Youtube etc. Acumulatorul ce-l vom vedea pe această tabletă e unul Li-Ion de 4000 mAh.

Diferenţe între LPS LCD şi Super AMOLED:

Păreri pro şi contra achiziţiei

Mulţi dintre voi poate veţi opta pentru modelul 7.7 datorită rezoluţiei şi a ecranului superb sau poate pentru un Galaxy Note, dar acele două vor fi ceva mai scumpe decât aceasta. Trebuie să apreciem că vine cu o tehnologie nouă (PLS), va avea un preţ accesibil, performanţele sunt decente şi e un gadget de calitate.

Concluzie

Aceasta pare o tabletă foarte reuşită şi nu ar trebui să tragem prea multe concluzii până nu vedem şi preţul în special că lansarea e planificată pentru luna aceasta.

{ 4 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • tayfun

  Pro : Apeluri audio si video pe 3g ca la tab 7.0 original
  Contra : rezolutia

 • abedanex

  Se poate vorbi la el ca la un telefon normal?

 • Naşul

  Da, la varianta cu 3G. Iar la varianta fără se poate vorbi prin Skype sau alte programe care folosesc wi-fi.

 • Mimi

  E o tableta cu foarte multe avantaje si de aceea ma gandesc si eu sa o iau. Nu cred ca voi avea probeleme cu ea deoarece spre deosebire de un telefon am vazut ca bateria tine pana la 10 ore daca o folosesti tot timpul.

Lasă un comentariu