Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung Omnia M S7530

Samsung Omnia M S7530 e un telefon cu Windows Phone 7.5 lansat în luna iulie a anului 2012 care e foarte capabil. Procesorul său e unul de 1 Ghz, iar hardware-ul e ok din punctul meu de vedere deoarece memoria internă e de 4GB, iar memoria RAM e de aproape 400 mega. Nici nu costă prea mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi care e mai mic decât cel al lui Galaxy S Plus.

Poze

Din imaginile de mai jos vă puteți face o părere despre ce poate pe partea de estetică. Fără discuție, arată foarte bine, iar sistemul de operare îl completează foarte mult deoarece e unul foarte capabil și extensibil. Ecranul e unul mare de 4 inci și are o rezoluție excelentă de 480 pe 800 pixeli. Din pozele de alături puteți observa că nu arată foarte diferit față de alte modele consacrate de la Samsung.

Cum pornește

Meniu

Specificaţii tehnice

Samsung Omnia M S7530 e un model care arată bine și se comportă la fel de bine. Sistemul său software e Windows și asta înseamnă că suportă numeroase aplicații pri jocuri. Procesorul e unul bun, iar memoria internă zic că e suficientă fiind de 4GB. Ecranul e de tip Super AMOLED cu o diagonală a ecranului de 4 inci.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul foarte bun, fiind mic; aspectul exterior e de nota 10; camera foto principală e foarte interesantă pe partea de specificații deoarece are senzor CMOS și bliț; are capabilități de player putând reda o multitudine de formate audio și video; greutatea sa nu e mare fiind de puțin peste 120 grame; are GPS pentru a-l putea folosi pe post de sistem de navigație.
Contra: poate că era interesantă mai multă memorie internă și memorie RAM, dar nu știu cât de util ar fi acest lucru. Din păcate nu poate filma 720p, ci doar 640 pe 480 pixeli ceea ce e un dezavantaj în comparație cu multe modele cu OS Android.

Concluzie

Samsung  S7530 Omnia M e un smartphone nou care în opinia mea va fi foarte vândut deoarece arată bine, iar meniul e prietenos.  Poate că și persoanele vârstnice îl vor putea folosi cu succes, dar nu bag mâna în foc. Pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate vă recomand vizualizarea preview-ului de alături.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu