Samsung NZ64H57477K, plită elegantă cu inducție

Plita Samsung NZ64H57477K nu e complet neagră ci are margini argintii, astfel se potrivește mai bine cu un cuptor pe inox sau poate îl doriți complet negru. E vorba de un brand foarte popular care oferă soluții bine echipate pentru casă. Aparatele incorporabile sunt diferite față de cele clasice și prețurile nu sunt chiar foarte mari ținând cont cât de utile pot fi. Vă pot ușura viața de zi cu zi și au un design elegant. Întreținerea lor e ușoară pentru că sunt folosite materiale de calitate superioară și pot fi și funcții în acest sens.

Varianta de jos nu e una accesibilă însă nu sunt multe plite ca aceasta, adică nu prea există concurență. Fiecare model arată diferit, panoul de control diferă și el (locație, număr de butoane, pictograme etc). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita are zone de gătit clasice circulare, dar și o zonă numită Flex Zone. Indicatorul de căldură reziduală e necesar și pe aceste plite deoarece vasele încălzite încălzesc și ele la rândul lor plita, iar în acest sens sunt două simboluri – h și H (în funcție de nivelul de temperatură la nivelul plitei). De multe ori dorim să curățăm rapid plita după utilizare, însă nu e ca și în cazul cele pe gaz.

Păreri pro și contra

Are o zonă flexibilă pentru vase mai mari sau dreptunghiulare, adică cele două zone pot fi folosite împreună. Nu are importanță cât de mare e vasul deoarece nu vor fi pierderi cu inducție, deoarece doar vasul se va încălzi. Totuși, după ce se încălzește vasul și plita se încălzește puțin, motiv pentru care trebuie să fiți atenți. Principiul de încălzire e mult mai bun de aceea randamentul e mult mai mare și puteți să vă luați gândul de la o plită pe gaz.

Samsung NZ64H57477K reprezintă o opțiune foarte bună și nu aveți ce să-i reproșați. Se pot preîncălzi vasul cu ajutorul funcției Ready Pan care durează 50 secunde, dar și găti rapid cu funcția Quick Start. Interfața e bine gândită și totul e la locul potrivit pentru a nu vă încurca.

Te-ar mai putea interesa