Samsung NZ64B5046JK/U2, plită Smart cu inducție

Plita incorporabilă Samsung NZ64B5046JK/U2 este una modernă și se poate vedea după cum arată, mai precis zonele de gătit și panou de control. Față de altele, aceasta are zone de gătit flexibile dreptunghiulare care pot fi folosite separat sau împreună. Nu se va risipi energie chiar dacă folosiți vase rotunde deoarece are tehnologie de încălzire cu inducție. Față de un alt model (Samsung NZ64B6056GK/U2), acesta are margini pe inox ca să se poată asorta și cu alte aparate (cuptor, hotă etc).

Majoritatea plitelor arată ca și aceasta adică au un design minimalist și un panou de control simplificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung NZ64B5046JK U2

Merită sau nu merită cumpărată?

Puterea totală este satisfăcătoare și în manualul său este explicat cum puteți folosi toate acele zone de încălzire, împreună sau separat. Panou de control este ușor de utilizat și aveți acel slider pentru a seta ușor temperatura dorită. Sunt foarte multe trepte de căldură (15) și puteți seta ușor treapta preferată. Alte funcții care sunt oferite de această plită sunt următoarele: oprire automat, limitare putere, protecție copii, pauză și indicator căldură reziduală.

Costă mai mult decât altele deoarece calitatea este și ea pe măsura prețului, plus că aveți acel Flexi Zone. Dacă discutam despre o plită cu zone de gătit prestabilite, atunci altfel discutam și prețul putea fi chiar pe jumătate. Cu alte cuvinte, depinde foarte mult cum vă doriți să controlați sau să monitorizați aparatul, iar aceste aparate vă pot face viața mai ușoară dar oferă și rezultate ceva mai bune. Dacă ați mai folosit o astfel de plită (electrică), veți vedea că aceasta este mai subțire astfel că instalarea sa va fi mai ușoară.

Concluzie

Samsung NZ64B5046JK/U2 are un aspect mai minimalist decât o plită pe gaz și oferă un plus de funcționalitate decât altele, motiv pentru care o recomand. Sunt și o mulțime de plite fără acea caracteristică Smart însă dacă aveți de gând să cumpărați o hotă din aceeași generație și serie (conectarea la hotă va fi automată), atunci trebuie să luați în considerare un buget mai mare.

Te-ar mai putea interesa