Samsung NX210

Samsung NX210 este un aparat mirrorless care vine ca o alternativă la NX1000. Față de alte modele acest aparat are un senzor CMOS de 20,3MP, oferă posibilitatea filmării la calitate Full HD și vine cu foarte multe facilități. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat de nota 10 care ar putea fi folosit și pe post de cameră video.

Poze

Samsung NX 210 e un aparat de culoare neagră și se poate vedea că ecranul său e unul mare. Acest ecran e unul de 3 inci, iar datorită dimensiunilor mari poate fi folosit cu succes pentru vizionarea filmelor captate, dar și a pozelor. Dacă ecranul nu vă mulțumește atunci vă puteți folosi de portul HDMI pentru conectarea sa la un televizor.

Aparatul
Ecranul

Specificaţii tehnice

Modelul de față vine cu un CMOS APS-C pe post de senzor, ir APS-C înseamnă Advanced Photo System type-C. Senzorul are undeva la 20 megapixeli și asta ne demonstrează cât de mult au evoluat camerele digitale. Chiar dacă are un senzor foarte mare nu știu dacă ar fi tocmai indicat să faceți poze la calitate maximă deoarece așa vor ocupa foarte mult spațiu pe card (o poză fiind de câțiva mega). Vine cu obiectiv Samsung NX 18-55 mm, dar obiectivele pot schimbate și puteți folosi ce obiectiv doriți. Ecranul de 3 inci e unul de tip AMOLED și din această cauză o să vedeți pozele la o calitate excelentă. Dacă nu aveți chef să conectați aparatul la un laptop pentru a transfera imaginile atunci vă puteți folosi de wireless deoarece are Wi-Fi incorporat.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la pachet cu obiectiv și bliț; prețul e mai mic decât cel al unui DSLR; ecranul e unul foarte clar; conexiunea wireless vă oferă posibilitatea de a sincroniza pozele cu un telefon inteligent, laptop ori televizor Smart TV; garanția poate fi mărită la 3 ori 4 ani și va face camera una de îndelungă folosință.
Contra: nimic.

Concluzie

Trebuie recunoscut că pe piață nu sunt prea multe astfel de aparate, adică mirrorless, și de aceea un model precum acest Samsung cred că e foarte bun. Acum ai de unde alege, iar prețurile nu sunt deloc mari în opinia mea. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate, iar dacă sunteți un profesionist atunci vi-l recomand cu căldură.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung NX210”

Comentariile sunt închise.