Samsung NV7B4345VAK/U2, cuptor cu aspect minim și Smart Things

Samsung NV7B4345VAK/U2 e unul din gama Bespoke, adică un aparat cu un design special. Acest cuptor incorporabil e unul cu capacitate de 76 litri și eficiență energetică foarte bună (clasa A+). Trebuie să precizez că acest model vine ca o alternativă superioară la modelul NV7B44207AK/U2. O parte din diferențele dintre acestea două poate fi văzută aici.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se integrează perfect în decor. Cred că vedeți din imagine că nu are niciun buton, ci doar un panou de comandă de tip touch.

Păreri pro și contra

Cuptorul Samsung NV7B4345VAK/U2 e unul de tip incorporabil și datorită faptului că are un consum de 1,05 kWh acest model are clasa A+. Trebuie să scriu că aceasta e o clasă deosebit de eficientă energetic. Spre exemplu, modelele de mijloc au clasa A.
Printre facilitățile care îl recomandă pe acest mode se numără Dual Cook Flex, Natural Steam, Air Sous Vide și Smart Things Cooking. În rândurile care urmează am să descriu aceste facilități.
Dual Cook presupune existența a două zone independente așa încât aparatul să poată fi utilizat în 3 moduri (ambele zone, doar zona de sus, doar zona de jos).
Pentru gătirea cu abur acest model are Natural Steam, iar acest lucru presupune că se adaugă tava dedicată în partea de jos a cuptorului și se adaugă apă.
Air Sous Vide este o caracteristică despre care trebuie scris că presupune faptul că alimentele sunt preparate uniform (fără a fi gătite excesiv).
Facilitatea Smart Things presupune că aparatul poate fi controlat de pe un telefon și că sunt oferite diverse lucruri prin intermediul aplicației.

Singurul aspect negativ de care trebuie să țineți cont e că are un cost ușor mare.

Acest model e unul cu aspect special și e pentru cei care vor un aparat care să se integreze perfect în mobilier. Integrarea perfectă se datorează faptului că are design minim.

Te-ar mai putea interesa