Samsung NV7B4040VAW/U2, cuptor incorporabil Smart

Modelul Samsung NV7B4040VAW/U2 face parte din cea mai populară serie de aparate electrocasnice de la acest brand – BeSpoke. Aceasta oferă un design mult mai deosebit și care s-ar potrivi perfect cu mobilierul din bucătărie, adică s-ar incorpora mult mai bine. Această variantă este pe alb cu negru și avem culori inversate, adică ușa este albă, iar panoul de control este negru. Panoul de control este complet diferit și se vede că este complet digital deoarece oferă mai multe programe și funcții decât altele, adică nu ar fi încăput chiar toate pe acesta.

Are și funcționalitate Smart, adică control de la distanță prin aplicație mobile, poate și niște funcții în plus, deci vorbim de un cuptor ceva mai deosebit și care nu poate fi prea accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă vă convine designul și dotările sale, atunci acesta este pentru voi dar nu este singurul după cum spuneam mai sus, ci vorbim de o întreagă serie. Împreună cu acesta puteți alege chiar și un cuptor cu microunde, dar și alte aparate BeSpoke.

Are și niște dotări și specificații destul de interesante care ar trebui să vă pună pe gânduri:

  • obțineți preparate mai rumenite sau suculente cu ajutorul aburului (Natural Steam), trebuie doar să puneți apă în tava specială.
  • întreținerea aparatului este mai ușoară cu auto-curățarea catalitică, această funcție fiind și cea mai populară și nu presupune costuri suplimentare datorită unei căptușeli speciale.
  • puteți introduce mai multe tăvi cu preparate deoarece acum aveți un volum de 76 litri.
  • rafturile telescopice vă ajută să verificați mai ușor stadiul fiecărui preparat sau chiar să scoateți cu ușurință tava din interior.
  • consumul de energie este și el mai scăzut decât la altele și nu avem clasa A, ci A+ (adică 1.05 kWh pentru încălzire convențională sus-jos și numai 0.71 kWh pentru încălzire convențională asistată de ventilator).

Concluzie

Samsung NV7B4040VAW/U2 nu poate avea toate dotările și funcțiile de pe piață în acest buget (Samsung NV68A1140BS/OL are True Conversion), așa că nu este cuptorul perfect, dar depinde și de nevoile fiecăruia. Poate că veți aprecia faptul că poate fi monitorizat de la distanță prin acea aplicați mobilă, astfel că puteți să vizionați știrile între timp sau o telenovelă.

Te-ar mai putea interesa