Samsung NV75N5641RS/OL, cuptor incorporabil cu 50 de programe

Cuptorul incorporabil Samsung NV75N5641RS/OL e unul din segmentul de top de aceea are și un panou de control mult mai avansat. E echipat cu o ușă interesantă care îmi amintește puțin de cuptoarele profesionale, și chiar și la interior vedem multe îmbunătățiri. Puteți găti sau coace două preparate în același timp deoarece are două ventilatoare performante și funcții conforme. De exemplu, puteți găti preparate cu carne în partea de sus și o plăcintă în partea inferioară. Mai există varianta să gătiți o cantitate mare de mâncare și vă folosiți de tot cuptorul.

Butoanele sunt retractabile și iasă/intră în afară printr-o simplă apăsare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea sa de 75 litri e una generoasă pentru dimensiunile sale, deoarece poate înlocui orice model mai vechi și nu e necesar un corp de mobilier mai diferit. Ventilatoarele își fac treaba deoarece veți obține rezultate coapte uniform. Controlul nu e complet electric, ci mai aveți butoanele standard pentru selectarea programului și a temperaturii dorite.

Sunt destul de multe accesorii incluse, iar unele dintre ele sunt prezente și pe variante mai simple. E bine să citiți manualele incluse pentru a ști mai bine cum funcționează și ce trebuie să alegeți pentru a obține rezultatele dorite. Fără îndoială, e vorba de un cuptor multifuncțional de ultimă generație.

Păreri pro și contra

Prezintă o ușă flexibilă care se deschide în două poziții pentru a avea accesa rapid în partea superioară, astfel nu vor fi pierderi nedorite de temperatură chiar dacă aveți numai un singur preparat și se află în partea superioară. Bineînțeles, preparatele se văd foarte bine prin ușa cuptorului și chiar dacă e timerul setat, poate că vă doriți să verificați stadiul preparatul. Un cuptor performant trebuie să aibă o funcție de autocurățare, iar în acest caz e vorba de cea catalitică. Tăvile iasă ușor chiar dacă sunt grele datorită suporturilor telescopice.

Samsung NV75N5641RS/OL vine cu acele programe presetate care se aleg în funcție de preparatul dorit. Eficiența energetică e A+ atunci când folosiți toate capacitatea sa și scade la A atunci când folosiți doar jumătate (partea de sus sau de jos).

Te-ar mai putea interesa