Samsung NV70K1340BS/OL, cuptor de 70 litri cu autocurățare

Samsung NV70K1340BS/OL este un cuptor incorporabil de top întrucât poate fi utilizat de un amator, dar îi va fi de folos și unui profesionist. Are o capacitate mare de 70 litri, iar din această cauză poți găti cu el ceea ce dorești.

Acest model e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul funcțional și fiabil. Din poza alăturată se poate vedea că e unul de culoare negru cu argintiu, iar asta ne oferă o senzație de premium.
Designul e unul minimalist și elegant în același timp, iar la interior e făcut cu email ceramic pentru ca aparatul să reziste cât mai mult… doar e un aparat de îndelungă folosință.

Păreri pro și contra

Caracteristici care ar trebuie scoase în evidență ar fi volumul de 70l, controlul mecanic (are și ecran cu afișaj LED), iar grill-ul e unul prezent în dotarea acestui aparat.
Pentru ca mâncarea să fie făcută bine acest model Samsung NV70K1340BS/OL are și ventilator (mai exact are două ventilatoare), iar asta ne asigură că avem un aparat care face mâncare bună.
Unii nu știu care sunt avantajele unui aparat electric față de unul pe gaz, iar acestea sunt o coacere uniformă, că nu are loc ardere de gaze (mâncare a nu va mirosi a gaz ori nu va fi îmbibată cu substanțe toxice rezultate de pe urma arderii gazului), că e mai sigur și că nu trebuie cumpărată butelie din lună în lună.
Ușa e una făcută din sticlă, iar geamul (de protecție) e unul cu 3 straturi.
Consumul energetic e unul minimal, dovadă fiind clasa A de eficiență energetică.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut (e un model cu aspect premium de culoare argintiu cu negru), capacitatea mare și că vine de la un brand de încredere.
Din păcate nu are rotisor, dar acest lucru nu aș putea spune că e neaparat un dezavantaj întrucât unora nu e de folos.

Deci, dacă te interesează un aparat care să te ajute la gătirea mâncării atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Dacă încă nu te-ai orientat înspre o plită atunci îți recomand modelul NA64H3010AS deoarece se potrivește estetic și are aprindere integrată.

Te-ar mai putea interesa