Samsung NV70K1340BB/OL, cuptor de 70 litri pe negru

Modelul Samsung NV70K1340BB/OL e unul electric cu o capacitate de 70 litri și clasa A de eficiență energetică. Se adresează celora interesați de un cuptor incorporabil care să arate bine și care să poată fi utilizat pentru prepararea diverselor tipuri de mâncare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul modern și ușor de întreținut.
Puteți observa că e unul de culoare neagră, făcând parte din seria Neo Twin.

Păreri pro și contra

Panoul de comandă e unul dotat cu ecran LED și control mecanic. În acest fel controlul e unul precis și simplist. Are caracteristică de siguranță pentru copii, ceas și cronometru.
E realizat din materiale de calitate, iar întreținerea e una nu prea complicată. De exemplu, geamul e unul cu 3 straturi din sticlă, iar curățarea e catalitică având o cavitate anti-aderentă (din email ceramic).
Pentru ca totul să fie gătit uniform acest model NV70K1340BB/OL e unul dotat cu două ventilatoare.
Ca accesorii are tavă pătrată (pentru copt) și un grătar… tot pătrat.

Unii întreabă de ce ar alege un cuptor electric în defavoarea unuia pe gaz, iar eu prezint principalele avantaje care ar fi lipsa gazelor (mâncarea nu va mirosi a gaze și va fi mai sănătoasă), coacerea uniformă (grație ventilatoarelor), siguranța sporită (nu vor avea loc scurgeri de gaze) și temperatura uniformă (fără influențe din partea gazului rece).

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand de top, aspectul plăcut, că nu costă prea mult, capacitatea mare, că interiorul e anti-aderent (a nu se curăța cu obiecte ascuțite) și fiabilitatea bună.

Deci, dacă vrei să-ți amenajezi bucătăria cu produse de calitate atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Brandul producător e unul de top, iar per ansamblu clienții sunt foarte mulțumiți de produsele lor. Garanția standard e de 2 ani, dar se poate extinde la 4, iar prin acest lucru ne demonstrează că au produse de calitate că nu oricine garantează (o perioadă îndelungată) un produs.

Te-ar mai putea interesa