Samsung NV70F3784LB, cuptor incorporabil negru

Cuptorul incorporabil Samsung NV70F3784LB e unul din segmentul superior și se poate observa din caracteristicile sale speciale sau din design. Chiar dacă nu e un cuptor foarte ieftin, e o alegere foarte bună în special că nu veți simți mai nici o lipsă. Partea din față e cu sticlă neagră și deci ar fi bine să alegeți o plită tot pe negru. Acea funcție de autocurățare prin piroliză și aburi e una dintre cele mai bune de pe piață și dacă gătiți des, chiar vă va scuti de mult timp (nu veți mai curăța cuptorul manual, ci doar selectați opțiunea). Pentru cei care nu au mai avut un astfel de cuptor, le recomand manualul de instrucțiuni. Oricum, pictogramele de panoul de control sunt utile.

Îl recomand în special pentru că e la promoție și reducerea de preț e consistentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

E un cuptor electric și spre deosebire de cele pe gaz, acestea sunt mai eficiente. Ca și dotări are: clasa de eficiență energetică A++, control touch (butoane senzitive), ecran LED, 6 funcții, ventilator dublu și geam de protecție. Dintre acele funcții și programe amintesc: autocurățare pirolitică+ aburi,convecție aer fierbinte și altele.

Sunt incluse două tăvi de coacere, accesorii care nu ar trebui să lipsească de la nici un cuptor. Puteți lua ulterior și niște ghidaje telescopice. Ușa cuptorului e din sticlă dar cam așa e și la restul cuptoarelor, totuși o diferență majoră o veți observa la panoul de control. Pe partea de funcții are ceas, Twin Convection și Dual Cook. E evident că ultimele două funcții ajută la o gătire mai bună și uniformă.

Plusuri: are o funcție de autocurățare eficientă, volum generos, consum redus, design plăcut, multe funcții speciale etc.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Samsung NV70F3784LB e o alegere foarte bună pentru cei care vor un cuptor cu mai multe funcții pentru a putea găti mai bine o anumită mâncare. Deasemenea, e nevoie și de o plită pe măsură iar o recomandare e una cu inducție deoarece randamentul e potrivit și doar una cu gaz ar fi la fel de eficientă însă nu și la fel de elegantă. Mai sunt și plitele cu sticlă neagră care sunt elegante.

Te-ar mai putea interesa