Samsung NV68R2340RM/OL, cuptor de culoare neagră cu butoane retractabile

Cuptorul incorporabil Samsung NV68R2340RM/OL are un design atrăgător datorită culorii, finisajelor și controlului digital. Brandul e foarte important atunci când vreți un aparat de ultimă generație, cu tehnologii utile și materiale mai de calitate. Bugetul pentru acesta cuptor nu trebuie să fie foarte mare însă lucrurile se schimbă când mai aveți nevoie și de alte aparate care să se potrivească cu acesta.

Alături de acest cuptor aș alege o plită electrică cu inducție, iar dacă bugetul nu vă permite, atunci optați pentru una cu gaz și sticlă termorezistentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că la prima vedere pare a fi complicat de folosit, însă în manual sunt explicate pictogramele și pentru ce pot fi utile acele programe/funcții. În general, rețetele de pe internet sau de unde le luați, vă spun ce fel de program trebuie ales pentru a maximiza rezultatele. Puteți găti orice preparat și se poate ajusta temperatura cu butonul din dreapta. Atât butonul din stânga cât și cel din dreapta sunt de tip push-in/push-out sau retractabile.

Păreri pro și contra

E echipat cu două ventilatoare care distribuie mai eficient aerul cald, pentru ca programele să dureze mai puțin. La interior avem un raft glisant deoarece e pe șină, astfel tava poate fi scoasă cu ușurință chiar și dacă avem un preparat în ea. Capacitatea cuptorului e generoasă pentru a putea găti orice pentru cei dragi sau chiar și două preparate. Clasa energetică e cam la fel ca la restul, adică e vorba de clasa A, doar că performanțele diferă și fac diferența. Vine cu o protecție împotriva supratensiunilor, astfel că aparatul va fi în siguranță tot timpul și nu trebuie scos din priză cum se întâmplă la alte aparate.

Samsung NV68R2340RM/OL are cam același dimensiuni ca și oricare alt cuptor, poate fi pus în locul actualului model care e depășit din toate punctele de vedere. A fost necesar un control digital pentru că are 16 programe și funcții. E mai ușor să alegeți funcția preferată cu simple apăsări, iar afișajul e vizibil indiferent de lumina din jur.

Te-ar mai putea interesa