Samsung NV66M3531BS, cuptor incorporabil cu Dual Cook

Un cuptor incorporabil multifuncțional cum e acest Samsung NV66M3531BS poate să coacă cât două cuptoare. Această tehnologie poartă denumirea de Dual Cook după cum am menționat mai sus, adică se poate prepara o friptură în partea de jos și un alt preparat în partea de sus. Sunt foarte puține cuptoare cu această opțiune de coacere și cavitatea e menținută curată datorită funcției de autocurățare catalitică (grăsimea e oxidată). Funcțiile de autocurățare sunt ceva mai populare decât cele clasice deoarece se economisește energie.

E un model ceva mai avansat deoarece se văd foarte bine cele 11 funcții ale sale și un control digital avansat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea cuptorului e de 66 litri și nu aveți ce să-i reproșați deoarece puteți găti oricine indiferent de cantitate. E dotat cu un control mecanic+electronic, ventilator, timer, un grill puternic și multe altele. Cuptoarele clasice nu oferă mai mult de 8 funcții de gătit dar pot fi și cu 4 funcții, dar pe acelea le-aș evita pentru că nu au ventilator sau chiar nici timer. Dacă vă doriți un cuptor pentru mulți ani, atunci alegeți unul pe măsura bugetului alocat.

Are un design pe inox care arată foarte bine alături de o plită pe gaz sau poate vă doriți doar o plită electrică cu un randament mai ridicat (care are inducție).

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu are o capacitate foarte mare, vine cu destul de multe tehnologii și se poate vedea cel mai bine după panoul său de control. Chiar dacă butoanele sunt retractabile, pictogramele funcțiilor sunt poziționate pe panoul și nu pe marginea butonului deoarece nu e loc pentru atâtea funcții. Nu cred că deranjează pe nimeni acest aspect, că și așa ecranul digital atrage toate privirile, iar acesta se pate bloca pentru ca să nu umble nimeni la programul în desfășurare.

Samsung NV66M3531BS costă de ceva mai mult decât alte modele dar pot spune că prețul e justificat datorită funcției de gătire cu 2 tăvi. Sunt anumite dotări care nu le găsiți la cuptoarele convenționale și nu trebuiesc neglijate. Bineînțeles, mai sunt și alte cuptoare pentru cei care vor mai mult.

Te-ar mai putea interesa