Samsung NV66F3523BS, cuptor de 65 litri

Samsung NV66F3523BS e unul dintre cele mai mari cuptoare incorporabile și merită încercat în special că pachetul promo e atractiv. E bine că există astfel de pachete promo deoarece vă ajută să câștigați niște bani, însă nu întotdeauna acea plită e una pe placul oricui. Poate unora le plac plitele electrice sau poate mai elegante, dar randamentul e cam același la mai toate plitele pe gaz. Cele cu arzător Wok sunt ceva mai puternice dar nu cred că veți folosi arzătorul la puterea sa maximă

Dacă e prea scump, puteți alege fie un cuptor mai ieftin fie ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Alimentarea e electrică la acest cuptor și nu vă recomand cele pe gaz, dar și așa acele cuptoare sunt destul de puține. Cuptoarele electrice încălzesc uniform iar funcțiile de gătire sunt mai multe. Chiar și controlul e mai bun și mă refer la cel electronic. Capacitatea sa e peste medie  65 litri, astfel puteți găti mai mult.

Are o clasă energetică de tip A, control mecanic, afișaj LED, 6 funcții și un ventilator. Pe partea de funcții și programe are:funcție de autocurățare, iluminare interioară, convecție aer fierbinte, grill cu suprafață mare, blocare butoane etc. E bine că are funcție pentru blocarea butoanelor în cazul în care aveți copii mai neastâmpărați (e cam obligatori pentru aparatele cu control electronic). Sunt incluse două tăvi de copt, dar puteți lua altele și ulterior.

Are o putere maximă de 1700 W și care ține în funcție de treapta aleasă, iar grill-ul e de 1600W. În general, acele valori sunt destul de apropiate și se pare că puteți găti orice cu acesta. Doar rotisorul nu e prezent dar nu cred că se mai gătește cu o așa dotare.

Plusuri: puternic, voluminos, elegant, funcții destule, pachetul promo și fiabilitatea.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung NV66F3523BS e o alegere foarte bună iar dacă nu vă place acea plită pe gaz, nu sunteți obligați să o și cumpărați. Parcă o plită cu sticlă neagră ar fi mai potrivită deoarece e elegantă. Aveți de ales între alimentarea cu gaz și cea electrică, însă cea electrică e mai scumpă deoarece plitele au tehnologii avansate.

Te-ar mai putea interesa