Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung NU7092, televizor Smart ieftin gama 2019

Televizorul Smart Samsung NU7092 nu e atât de popular pentru că discutăm de noua gamă 2019 care nu aduce foarte multe noutăți, dar tot aveți motive pentru o alege. Oricum, multe modele lansate anul trecut nu prea le veți mai găsi la vânzare pentru că s-au epuizat stocurile. Fiecare generație aduce cel puțin o tehnologie care vă captează atenția și chiar nu puteți cere mai mult în acest buget. Acest brand oferă televizoare foarte bune pentru a fi folosite ca monitoare sau pentru a viziona doar conținut media de calitate. Contrastul e ceva mai bun la aceste panouri decât la IPS-urile de la LG, dar depinde și ce vă doriți mai mult.

Rama e destul de subțire și picioarele oferă o stabilitate destul e bună, însă poate alegeți un suport de perete pentru acesta pentru a reduce numărul de mobilier din cameră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dintre toate caracteristicile, pe noi ne interesează mai mult cele de imagine: HDR, HDR10+, UHD Engine (scalează imaginea), HLG, UHD Dimming și Amplificator de contrast. Acestea sunt cele mai importante tehnologii care le vedem și pe alte modele ale seriei în caz că v-ați gândit la o dimensiune diferită (un ecran mai mic sau mai mare).

Păreri pro și contra

Rezoluția ceva mai mare ajută destul de mult chiar dacă vizionați doar filme 1080p, însă eu vă recomand conținut cât mai de calitate. Dacă nu vă place să căutați și să descărcați filme, atunci alegeți un serviciu online ca Netflix și puteți renunța la abonamentul clasic. Toate acele tehnologii sunt motive pentru care ar trebui să alegeți acest televizor, iar indicator de calitate a imaginii e foarte bun – PQI 1300. Fiecare brand are un astfel de indicator pentru a vă face o idee, însă nu aveți nevoie de mai mult de atât.

Aveți de ales între 3 variante interesante: 43NU7092, 50NU7092 și 65NU7092. Are o conectivitate foarte bună și puteți alege să vă conectați chiar și wireless la internet sau la PC, totuși pentru o calitate mai bună puteți alege cu încredere un cablu HDMI 2.0. Nu e nevoie de un sistem audio suplimentar pentru că boxele sale sunt puternice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu