Samsung NU7022, televizoare accesibile și performante

Televizoarele Samsung NU7022 sunt destul de accesibile pentru că nu prezintă tehnologie QLED (Quantum Dot), însă oferă specificații foarte bune pentru a fi un model competitiv. Cea mai mică și accesibilă variantă e 43NU7022, motiv pentru care a devenit și foarte căutată. Imaginea e mult îmbunătățită cu UHD Engine, astfel că puteți viziona conținut din mai multe surse. Pentru a viziona filme la calitate superioară, recomand să le redați de pe un hard extern conectat la televizor sau alegeți un serviciu ca Netflix (rezoluția e foarte importantă).

Designul e destul de simplu și îl regăsim chiar și pe serii anterioare, iar sistemul de operare e același – Tizen OS. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt specificații tehnice foarte bune și care le regăsim pe toate modelele seriei, indiferent de mărimea ecranului. Foarte puține serii oferă un sistem audio ceva mai performant pe variante mai generoase. Se poate monta ușor pe perete cu un kit compatibil, astfel câștigați spațiu în sufragerie. Dacă bugetul e unul generos și puteți depăși pragul de 2500 lei, vă recomand un QLED de la același brand doar că în aceeași bani nu veți avea un ecran mare. Se pune în balanță dimensiunea și calitatea, dar eu cred că veți face alegerea corectă.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale sunt numeroase și țin de partea Smart, lista e foarte lungă. Seria aceasta reprezintă o alegere foarte bună datorită raportului preț/calitate – PQI 1300 (indicator de calitate a imaginii), iar calitatea o puteți evidenția doar prin intermediul conținutului 4K. Conectivitatea e foarte bună, adică se pot conecta diverse periferice, însă lipsa tehnologiei bluetooth nu vă permite să folosiți telecomanda specială Smart care e inclusă la alte serii. Chiar și așa interfața e ușor de folosit și se pot instala numeroase aplicații ca să nu vă plictisiți.

Variante precum 50NU7022 și 65NU7022 sunt perfecte pentru camere generoase, iar un sistem audio suplimentar ar fi necesar (sistem home cinema sau doar 5.1). Nu se poate integra un sistem prea avansat într-un gadget atât de compact, de aceea e bine să puneți și ceva mai deoparte.

Te-ar mai putea interesa