Samsung NP550P5C-T01RO

Samsung NP550P5C-T01RO e un laptop de tip gaming care vine ca o alternativă la . Față de acesta are procesor i7-3610QM, ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1600 pe 900 pixeli și altele. În opinia mea e un laptop excelent pentru orice tip de sarcină, iar portabilitatea sa e bună deoarece are o greutate mică și bateria ține mult. Prețul e cam mare deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar e un notebook premium cu multe chestii utile la bord.

Poze

Se poate vedea că arată ca restul modelelor NP550P5C, adică foarte bine. Iar, pe partea de porturi are de toate felurile, dar cele mai importante ar fi bluetooth, USB 3 și HDMI. Ecranul e unul de tip HD+ și ar fi fost interesant dacă era Full HD sau de ce nu chiar de tip retina la la Mac-urile noi.

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

NP550P5C-T01RO vine cu un procesor i7 (i7-3610QM) cu patru nuclee reale și o să asigure o performanță nemaipomenită. Cipul grafic cel mai important e unul de la Nvidia și vine cu memorie dedicată, lucrând în sistem Optimus, adică se va activa doar în sarcini solicitante așa încât să nu consume prea multă baterie. Are și un cip Intel HD, pe lângă cel Nvidia GT 630M de care ziceam anterior care e foarte bun și chiar capabil de a reda filme 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun deoarece e un laptop de ultimă generație care ar fi foarte ok ca desktop replacement; ecranul e foarte clar, iar sunetul nu trebuie deloc neglijat deoarece sistemul audio e realizat în colaborare cu JBL; hardul e unul foarte încăpător deoarece are o capacitate de un terra; portabilitatea e ok deoarece are o baterie de 6 celule care ține peste 3 ore; are suport WiDi; iar tastatura numerică o să vă ajute ori încurce.
Contra: era interesantă o rezoluție mai mare a ecranului și un SSD.

Concluzie

NP550P5C-T01RO e un laptop pentru acele persoane care nu se mulțumesc cu orice. Îți furnizează puterea de calcul de care ai nevoie, indiferent de sarcină, iar prețul său e unul corect. S-au gândit și la sistemul de sunet deoarece e unul cu subwoofer, iar din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa