Samsung NP535U3C-A02RO

Unul dintre cele mai accesibile soluții multimedia și cu Windows 8 e acest laptop Samsung NP535U3C-A02RO. Spun asta deoarece are procesor AMD A6 care după cum bine știți vine cu o placă video integrată destul de performantă HD 7500G. Pentru a vă face o idee, performanțele ei sunt identice cu cele ale modelul GeForce 610M. Deci nu excelează la capitolul gaming, dar e mult superioară altor modele integrate. Poate fi o alternativă la o configurație cu Intel dar și la un ultrabook de 13 inci. Poate fi comparat cu un ultrabook deoarece are doar 1.5 kilograme și are o grosime de aproape 1.7 cm. Un astfel de laptop numit NP535U3C-A02RO are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul A6 e unul Quad Dual Core iar performanțele diferă față de cele de pe desktopuri. E vorba de modelul A6-4455M de 2.1 GHz care vine cu placa video integrată Radeon HD 7500G. Ecranul de 13.3 inci e numai bun pentru vizionat filme și jocuri deoarece are o rezoluție HD și e mat. Pe partea de memorie are 4GB de RAM la 1333 MHz care asigură un multitasking decent și un hard de 500GB.

Placa video se descurcă foarte bine în toate jocurile, astfel puteți juca jocuri favorit la detalii medii sau spre maxim. Dotările sale sunt cele standard pentru laptopurile mai mici: card reader, cameră web, difuzoare de 4W, port USB 3.0, două USBuri 2.0, bluetooth, HDMI, RJ45 și WLAN. Deci nu are unitate DVD dar nici tastatură numerică. Acumulatorul său e unul de 4 celule iar pentru că are un procesor cu consum redus, autonomia atinge 4-5 ore. Greutatea sa e de numai 1.5 kilograme aproape cât cea a unui ultrabook de dimensiuni mici.

În clipul de jos pot fi vizionate performanțele unui procesor similar și veți rămâne uimiți de performanțele sale în jocuri ca Battlefield 3.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de maxim 5 ore, e portabil (mic și ușor), Windows 8 64 biți preinstalat, difuzoare puternice, are bluetooth, ecran mat și performanțe grafice impresionante având în vedere că e una integrată.

Minusuri: bateria nu e chiar ideală atunci când vă jucați jocuri.

Concluzie

Samsung NP535U3C-A02RO e recomandarea mea pentru cei care vor capabilități de gaming, portabilitate și fiabilitate. Jos am pus un clip cu despachetarea unui model asemănător din aceeași serie 5. Nu vă recomand nici o alternativă deoarece nu veți găsi ceva mai bun în același buget și să aibă aceleași dotări.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung NP535U3C-A02RO”

Comentariile sunt închise.