Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung NP530U3B-A01RO

După cum știți e era ultrabook-urilor și acestea sunt un foarte bun îlocuitor pentru laptop și netbook. Un model nou e acest ultrabook Samsung NP530U3B-A01RO care vine cu procesor Intel Core i5-2467M 1.60GHz, 4GB memorie RAM și hard de 500 giga. Deci nu are SSD, însă vine cu Windows 7 de tip Premium. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi despre care eu nu post spune că e mult deoarece cip grafic Intel HD 3000 care e capabil să redea 1080p. Dacă ar fi să integrez acest calculator în vreo clasă atunci mai mult ca sigur că l-aș integra în clasa business deoarece e foarte bun pentru oamenii de afaceri.

Poze

Modelul Samsung NP530U3B e unul gri și aș putea spune că se aseamănă foarte mult cu laptopurile de tip ultrabook de la Acer. Tastatura e una foarte comodă și trebuie să știți că-i lipsește partea numerică. Ecranul e unul de 13,3 inci și vine cu strat anti reflex așa încât să nu vă deranjeze atunci când mergeți cu el în parc ori undeva unde e lumină foarte puternică.

Capacul

Din față

Specificaţii tehnice

NP530U3B arată foarte bine în opinia mea și caracteristicile sale sunt de top. În opinia mea nu are nevoie de i7 deoarece i5-ul se descurcă de minune. Vine cu acel ecran de 13 inci care are o rezoluție de tip HD+ și pe partea de porturi stă excelent deoarece are chiar și USB 3, pe lângă USB 2 și HDMI. Deoarece vorbim despre un laptop business trebuie știut că are USB 3, iar bateria deși are doar 4 celule ține destul de mult.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; greutatea e una mică fiind de circa 1,5 kilograme; cipul grafic are capabilități Full HD; venind cu Windows preinstalat scăpați de grija instalării Windows-ului care e mai complicat de instalat pe un netbook ori ultrabook decât pe un PC sau laptop; garanția standard de 2 ani e un mare plus și există posibilitatea măririi acesteia la mai mult.
Contra: ar fi fost interesant dacă ar fi avut SSD, dar cu 300-400 lei vă puteți lua un SSD de 60-120 de giga.

Concluzie

Un astfel de gadget e foarte bun datorită faptului că e îmbinația perfectă între performanță și mobilitate. Nici nu costă prea mult, în opinia mea, iar dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand clipul de alături care e un preview destul de reușit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu