Samsung NP300E5Z-S08RO

Un laptop premium e acest Samsung NP300E5Z-S08RO și îl recomandă procesorul i3 de tip SandyBridge, memoria RAM, dar și placa video dedicată care e bună și la jocuri. Nu costă deloc mult deoarece poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vrei să-l achiziționezi cu Windows atunci mai trebuie să pui undeva la 500 lei, dar e o investiție cu cap și dacă vrei un laptop bun atunci probabil că ar trebui să-l achiziționezi cu licență. E mai mult laptop de tip multimedia, dar poate fi folosit și la jocuri deoarece are memorie video dedicată.

Poze

NP300E5Z nu e un laptop mare și are o culoare foarte interesantă care ne demonstrează că vorbim despre un laptop premium. Ecranul său este unul de 15 inci și notebook-ul are o greutate de undeva la 2,3 kilograme. Asta ne arată că vorbim despre un laptop destul de portabil și la partea de portabilitate participă și bateria care ține destul de mult, adică undeva la 3 ore.

Din lateral
Tastatura

Specificaţii tehnice

Laptopul Samsung NP300E5Z-S08RO e unul care arată bine și e destul de bun la jocuri deoarece are placă video nVidia GeForce GT 520MX. Procesorul e unul cu două nuclee reale și patru virtuale. Memoria RAM e suficientă la fel ca și capacitatea hardului care e una de 750 de giga. Ecranul e numai bun pentru vizionarea filmelor HD deoarece e de tip HD+, iar consumul de curent al acestuia e mic deoarece e cu tehnologie LCD LED.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; construcția e una robustă și nu-ți va fi frică să tastezi pe el; fiabilitatea sa e una destul de bună și la acest fapt contribuie garanția minimă de 2 ani, dar și construcția despre care ziceam anterior că e robustă; vine cu FreeDOS și acest lucru înseamnă că e mai ieftin decât o variantă cu Windows preinstalat.
Contra: putea veni cu procesor i5 și acest lucru ar fi contribuit la o performanță superioară.

Concluzie

Din clipul de alături se poate vedea cum arată laptopul de față și un lucru care poate fi spus despre laptopurile ale acestui producător e faptul că arată extrem de bine față de laptopurile altora… cum ar fi fi Acer, de exemplu. Utilizarea laptopului nu e deloc complicată deoarece trebuie instalat Windows-ul și apoi driverele care sunt pe CD ori dacă atunci le puteți lua de pe Internet.

Te-ar mai putea interesa