Samsung NP300E5Z-S07RO

Până nu demult Samsung nu făcea laptopuri, dar din diferite motive s-au decis să treacă și la acest segment. Spre surprinderea multora laptopurile lor sunt foarte bune și de aceea se bucură de un real succes. Un laptop care vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » e Samsung NP300E5Z-S07RO și, pe lângă faptul că e foarte performant, are o construcție rigidă care-ți dă impresia că dacă dai cu el de pământ nu va păți nimic.

Poze

Acest laptop are un aspect caracteristic laptopurilor Samsung din seria NP300E5Z-S07RO și ecranul său e unul mare de 15,6 inci. Acesta are o rezoluție de tip HD+ care va facilita vizionarea filmelor HD, dar și jucarea la calitate bună a diferitelor jocuri. Ecranul nici nu consumă prea mult curent deoarece e unul LED și de aceea bateria ține undeva la 3 ore. Această performanță e datorată și prezenței tehnologiei Nvidia Optimus care activează placa video dedicată doar la nevoie.

Din lateral
Tastatura

Specificaţii tehnice

NP300E5Z-S07RO ar putea fi considerat ca fiind un laptop al anului 2012 și printre dotările care te-ar face să-l cumperi se numără ecranul de 15 inci, procesorul intel i5 2450M, memoria de 6GB, placa video dedicată din seria 500 a celor de la Nvidia și greutatea mică de puțin peste 2000 de grame. Bateria fiind una cu 6 celule o să țină undeva la peste două ore și asta e un lucru foarte bun pentru un astfel de laptop. Tastatura este una completă care are și partea de tastatură numerică care va facilita introducerea rapidă de numere.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun (prețul mare e datorat în principal faptului că are procesor Core i5 și mulți RAMi); garanția e de 2 ani și poate fi mărită la 3 ori 4 ani în funcție de preferințe; hardul e unul foarte încăpător; ecranul e unul foarte clar și va facilita vizionarea filmelor 720p și de ce nu a celor de tip 1080p.
Contra: GT 520MX are busul memoriei de doar 64 bit, dar tot e o placă bună pentru jocuri.

Concluzie

Dacă vrei să-ți achiziționezi un laptop care să te țină mult și care să aibă performanțe peste medie atunci ar trebui să alegi un model de la Samsung, iar acesta e unul care în opinia mea nici nu are un preț prea mare pentru ce dotări are în el. Dacă vreți să vă faceți mai bine o impresie despre cum arată și ce poate vă recomand clipul de alături care e un preview foarte bun.

Te-ar mai putea interesa