Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung NP300E5Z-S02RO

Laptopul Samsung NP300E5Z-S02RO este un model din seria 3 pe care merg jocurile ceva mai bine decât pe modele de genul NP300E5Z-A02RO. De asemenea e foarte asemănător ca performanţe cu NP300E5Z-S01RO. Vine şi cu o placă video dedicată GT 520MX de la nVidia care are 1 giga memorie video dedicată şi bus de memorie de 64 biţi. Deci, e bună pentru jocuri, dar nu ideală. 🙁 laptopul are şi o placă video integrată care e capabilă de a reda conţinut HD şi de a-l prelucra pe cel Full HD.

Prețul bun Vezi prețul special de azi. Dacă sunteţi de părere că e prea mult pentru un laptop pe care jocurile nu merg perfect atunci ar trebui să ştiţi că e un laptop foarte aspectuos şi calitatea finisajelor nu lasă de dorit.

Poze

Mai de aproape

Deschis

Specificaţii tehnice

Samsung NP300E5Z-S02RO vine cu un procesor i3 2330M care are integrat un cip grafic Intel 3000 foarte capabil. Notebook-ul are şi o placă dedicată de la nVidia care e foarte capabilă dar nu e ideală pentru jocuri.

O să puteţi urmări fără probleme seriale HD deoarece ambele plăci video le pot reda, iar ecranul are o rezoluţie HD. Dacă display-ul de 15,6 inci vi se pare cam mic atunci puteţi viziona filmele pe un monitor conectat la HDMI-ul laptopului. Foarte tare e că ecranul e unul cu suport anti-reflexie. 😉

La capitolul memorie şi spaţiu de stocare are 3 giga RAM DDR3 şi hard de 320 de giga. Deci, stă destul de bine la acest capitol şi nu cred că o să fie nevoie să-i faceţi upgrade la vreun fel de memorie.

Păreri pro şi contra

Pro: greutatea e de sub 2,5 kilograme (2,3 kilograme), autonomia e mare (până la 4 ore datorită bateriei cu 6 celule), performanţele sunt peste medie şi are numeroase porturi (inclusiv bluetooth).
Contra: nu este un laptop de gaming şi nu are port USB 3.0. Însă la aceşti bani nu cred că putem avea pretenţii deoarece totuşi e un laptop cu un preţ de până în 2100 lei.

Concluzie

Modelul NP300E5Z-S02RO e un notebook office performant şi portabil datorită tehnologiilor Sandy Bridge şi Optimus cu care vine la pachet. Din păcate nu vine cu sistem de operare şi de aceea vă recomand să instalaţi Windows 7 pe 64 de biţi pentru ca OS-ul să vadă toată memoria care o aveţi instalată, respectiv toţi cei 3GB RAM.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu