Samsung NP300E5X-S02RO

Samsung NP300E5X-S02RO e un laptop care ar putea fi amplasat cu ușurință în categoriile multimedia, business și premium deoarece are componente puternice și porturi utile. Vine cu Free DOS (s-ar putea să existe variantă cu Windows) și de aceea are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în opinia mea. Este foarte rezistent și de aceea nu o să aveți probleme cu el dacă îl lăsați pe mâna copiilor, atâta timp cât nu aruncă apă pe el.

Poze

Notebook-ul Samsung NP300E5X-S02RO e unul excelent din toate punctele de vedere, iar despre cum arată se poate vedea în imaginile de alături, dar și din preview-ul de la final. Fiind un laptop de 15 inci, tastatura numerică e prezentă și vă va fi de folos la introducerea rapidă a numerelor. Ecranul e unul anti-reflexie și din această cauză o să-l puteți duce în parc ori unde e lumină foarte puternică fără a fi orbiți de lumină.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

NP300E5X-S02RO vine cu un procesor Intel i3 3110M care are două nuclee și față de alte generații de i3 are o putere de procesare superioară, dar și tehnologii suplimentare. Acest PC portabil o să poată fi utilizat chiar și la jocuri deoarece are un GPU Nvidia Geforce GT 620M care e realizat după modelul GT 540M. Filmele 720p/1080p vor rula și ele exemplar tot datorită acestui cip, iar bateria va ține mult datorită tehnologiei Nvidia Optimus care e incorporată în laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport foarte bun între preț și calitate; are toate porturile de care ai nevoie, inclusiv HDMI; poate rula filme 720p și 1080p; bateria ține undeva la maxim 4 ore în funcție de ce faceți cu laptopul; greutatea e mai mică spre deosebire de alte laptopuri; camera web e una foarte clară de 1,3 megapixeli.
Contra: nu vine cu Windows.

Concluzie

De vreo un an și ceva Samsung a decis să intre pe segmentul laptopurilor și uite că i-a reușit foarte bine. Laptopurile lor se diferențiază foarte bine față de restul concurenței deoarece au un design specific și prețuri competitive. Din preview-ul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate acest laptop. După ce îl achiziționați singura grijă va fi instalarea Windows-ului și a driverelor aferente, iar ca OS eu recomand Windows 7 64 bit.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung NP300E5X-S02RO”

  1. sonecr lam luat fara windows si am instalat unu cu licenta la cine si merge aiurea nu pot sa vad un film pe cinemax si cind deschide o pagina merge cam greu de ce?

Comentariile sunt închise.