Samsung NP300E5X-A02RO, laptop la reducere

Actualizare: Samsung NP300E5X-A02RO vine la un preț de 1099 lei deoarece are o reducere de 300 lei care o poți folosi pentru achziționarea unui mouse Microsoft Mobile 3000 v2.

Oferta a expirat. Actualizare 26.03.2013: Laptopul Samsung NP300E5X-A02RO s-a ieftinit cu 30 de lei (reducere de care poți lua un maus A4Tech Glaser X6-60D), iar în momentul de față face parte din promoția Cadou telefon mobil la orice laptop Samsung prin care se dă un telefon Samsung Galaxy Gio S5660 White în valoare de 549 lei.

Articolul din 1.11.2012:
Acest laptop Samsung NP300E5X-A02RO e unul dintre cele mai ieftine modele deoarece are Free DOS, configurație modică și placă video integrată. Dar vine și cu caracteristici speciale ca bluetooth, ecran mat și tehnologie audio SoundAlive. Există posibilitatea upgradării memoriei la 4GB și cam atât deoarece hardul e destul de mare. Designul e același ca și la restul modelelor din aceeași serie. Are un preț atractiv pentru configurația sa, dotările sale și fiabilitatea sa. Nu trebuie să apelați la rate fixe sau alte surse de finanțare deoarece acest NP300E5X-A02RO are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul B820 e destul de bun deoarece e nou și e un Dual Core de 1.7GHz. Bineînțeles e vorba de un procesor Intel decent dar care nu se poate compara cu un Pentium deoarece face parte dintr-o serie inferioară – Celeron. Ecranul de 15.6 inci e unul mat și astfel nu permite ca lumina să se reflecte și să se obțină efectul de oglindă. rezoluția sa e cea standard și e iluminat cu tehnologie LED. Spuneam mai sus că puteți să-i măriți memoria. Ei bine, se poate deoarece suportă până la 8GB și are un slot liber. Pentru că are doar 2GB, puteți opta pentru încă 2GB.

Nu consider că acel hard de 500GB ar trebuie înlocuit, deoarece e silențios și spațios. Eu zic că e suficient de mare având în vedere câte filme și melodii pot fi stocate. Nu-l recomanda celor pasionați de jocuri deoarece are doar o placă video integrată Intel, dar puteți juca jocuri mai simple sau flash. Dacă ar fi să vă recomand un sistem de operare, cel mai bun e 7 sau 8 dar să fie pe 64 de biți. La capitolele multimedia, porturi și conectivitate are: bluetooth, WLAN, HDMI, difuzoare stereo de 3W, USBuri de tip 2.0, cameră web decentă, unitate DVD etc.

Autonomia nu e chiar grozavă dar depășește 3 ore în mod office. În rest, trebuie să specific că are tastatură numeric, doar 2.3 kg și Free DOS.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are bluetooth (ideal dacă folosiți un mouse wireless), ecran mat, accesibil, difuzare decente, are un design robust și plăcut.

Minusuri: lipsa unui port USB 3.0.

Concluzie

Pot spune că nu sunt prea multe modele ca acest Samsung NP300E5X-A02RO, adică cu procesor Intel din seria Celeron. Cele mai ieftine modele vin cu procesoare AMD care nu sunt prea grozave deoarece au o frecvență cam mic, deci au și o viteză de procesare inferioară.

Te-ar mai putea interesa