Samsung NP300E5C-S02RO, laptop la preț ok

Actualizare: NP300E5C-S02RO beneficiază acum de o reducere de 500 lei. Această reducere e una temporară deoarece laptopul face parte dintr-o promoție.

Articolul din 30.10.2012
Samsung NP300E5C-S02RO este un laptop nou care ar putea fi integrat în categoria multimedia, iar un lucru deosebit e faptul că vine cu Win 8. Caracteristicile tehnice care impresionează sunt procesorul Core i3-3110M din seria Ivy Bridge de la Intel, cei 4GB memorie RAM, placa video Nvidia GT 620M și hardul încăpător de 500 de giga. În opinia mea ar putea fi considerat ca fiind și un laptop premium deoarece vine cu sistem de operare, iar dacă te interesează prețul lui atunci trebuie știut că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată ca și NP300E5C-A02RO și asta deoarece ambele fac parte din aceeași serie. E un model gri cu argintiu și de aceea cred că ar fi excelent pentru oamenii de afaceri și nu numai. Are tot un ecran de 15 inci, însă greutatea totală a laptopului e mai mică față de cea a altor modele fiind de 2,3 kilograme în condițiile în care are o baterie cu 6 celule.

Din lateral
Tastatura

Specificaţii tehnice

Notebook-ul NP300E5C-S02RO e excelent pentru orice tip de sarcină și asta deoarece vine cu un procesor i3 cu două nuclee, iar puterea de procesare pe partea video este susținută de placa video Geforce 620M. Acest GPU este construit pe GT 540M și de aceea performanțele sunt similare.
Ecranul e unul mare cu o rezoluție de tip HD+ care va fi numai bună pentru vizionarea filmelor HD. Ziceam că laptopul e bun și pentru business, iar acest lucru e susținut și de faptul că are ecranul de tip anti reflexie și asta înseamnă că nu o să te orbească când lumina e prea puternică.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu tehnologii care cresc durata bateriei – Nvidia Optimus și Intel Ivy Bridge (aceasta nu are un impact prea mare asupra consumului de curent); bateria ține maxim 3-4 ore; vine cu o mulțime de porturi cum ar fi VGA, USB, HDMI și bluetooth; memoria RAM e de 4GB și poate fi mărită la mai mult, dar eu nu cred că e nevoie.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei un laptop rezistent care să fie performant și să arate bine atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu-ți va da bătăi de cap deoarece are Windows 8 preinstalat, la fel și driverele, iar despre cum arată vă puteți face o impresie din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung NP300E5C-S02RO, laptop la preț ok”

Comentariile sunt închise.