Samsung NP300E5C-A01RO

Samsung face niște laptopuri de o calitate foarte bună și un exemplu ar fi acest Samsung NP300E5C-A01RO deoarece are un preț mic și vine cu un design extrem de plăcut. Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi » și vine cu Windows preinstalat ceea ce e un lucru foarte bun în cazul în care ești un consumator de software licențiat ori dacă nu te prea ai cu instalările de Windows.

Poze

Ca aspect nu e foarte diferit de modelul și adevărul e că au același preț. Se poate vedea că acest model e unul care arată destul de mult și cu modelele Inspiron de la Dell și că au o construcție foarte robustă. Ecranul e unul de 15 inci și vine cu strat anti reflexie care o să vă ajute să vedeți mai bine dacă o să-l scoateți afară.

Din lateral
Tastatura

Specificaţii tehnice

Vine cu un procesor dual core B960 și 4GB memorie RAM. Normal că are și port HDMI în cazul în care ecranul de 15,6 inci vi se pare mic și doriți să vizionați filme pe un ecran mai mare cum ar fi ecranul unui TV ori cel al unui monitor. Greutatea e cu vreo 200 de grame mia mică ca a oricărui alt laptop de 15,6 inci deoarece e de 2,3 kilograme pe când alte modele au 2,5.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e mare, chiar dacă vine cu OS premium; bateria ține undeva la 3-4 ore deoarece; tastatura numerică e prezentă pe acest laptop și o să vă ajute dacă folosiți multe Excel-ul; e bun și pe post de laptop business deoarece pe lângă porturile importante are și bluetooth care vă poate ajuta la sincronizarea datelor de pe telefon cu cele de pe laptop.
Contra: nu vine cu placă video dedicată ceea ce îl face un laptop doar de tip office pentru editare de documente și vizionat filme.

Concluzie

NP300E5C-A01RO e un notebook la care se poate face upgrade deoarece memoria RAM suportată e de 8GB, iar hardul se poate înlocui cu un SSD, dar nu știu dacă are rost un eventual tuning. Eu zic că e un laptop foarte bun și de aceea nu pot decât să în recomand oricui… în special acelora care nu sunt pasionați de jocuri.

Te-ar mai putea interesa