Samsung NP-RV508-A04RO

Un laptop cu un raport calitatea/preț este laptopul Samsung NP-RV508-A04RO deoarece vine cu design elegant în două culori și o configurație foarte bună. Acesta nu este cel mai ieftin model de la Samsung dar este suficient de bun pentru uz casnic și aici mă refer la filme, muzică și internet. Nu-l recomand celor pasionați de jocuri 3D deoarece acesta vine doar cu o placă video integrată. Are toate dotările necesare, deci este un model de recomandat. O alternativă ceva mai ieftină la acest model ar putea fi un NP-RV508-A01RO sau un NP-RV508-A03RO. Eu recomand această variantă cu 4 giga deoarece are un procesor performant și chiar și tehnologie SRS 3D pentru sunet care va oferi o experiență unică atunci când vizionați filme sau ascultați melodiile preferate. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetare
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul Intel Dual-Core model T4500 care are tehnologie 45 nm, o frecvență de 2.3 GHz, FSB 800 MHz și cache de 1 MB. Ecranul este unul LCD LED cu suprafață lucioasă. Acesta vine cu rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 15.6 inci. Capacitatea memoriei RAM DDR3 e de 4 giga și din păcate nu mai poate fi mărită.

Hardul e destul de mare, 500 de giga, dar este și performant (SATA la 5400 de rotații pe minut). Placa video Intel GMA 4500M e una integrată și poate face față filmelor HD cu brio. Nu e un model de placă video pentru jocuri și mai degrabă una de tip Office.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații vine cu cameră web, unitate DVD, cititor de carduri, tehnologie SRS 3D pentru sunet, difuzoare de 2 W, port RJ-45, port VGA, microfon, ieșire audio, trei USB-uri 2.0, Wi-Fi și bluetooth. Deci destule dotări pentru a vă ușura viața de zi cu zi.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Are toate dotările necesare, arată bine, destul de ușor (2.44 kilograme), ieftin, configurație foarte bună și deci poate fi recomandat în special că vine de la Samsung. Autonomia e și ea decentă, 2-3 ore. Are și tastatură numerică, care poate utilă atunci doriți să calculați ceva.

Se putea instala un Windows 7, dar probabil era ceva mai scump.

Concluzie

După cum vedeți sunt multe motive pentru a-l achiziționa în special că este la ofertă. Acest Samsung NP-RV508-A04RO e un model reușit și poate fi o alternativă ceva mai bună la modelul inițial RV508. Se adresează celor care apreciază funcționalitatea și nu pun atâta accent pe performanță.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „Samsung NP-RV508-A04RO”

 1. salut,
  la modelul rv508-a04ro in dreapta pe carcasa scrie hdmi, dar mufa nu este, doar locul
  se poate pune? cum se numeste si de unde se poate achizitiona, eventual un site
  multumiri anticipate,
  cosmin

  PS in legatura cu hdmi,
  este in stanga nu in dreapta, scuze

 2. Dacă nu are HDMI nu se poate pune deoarece placa video vine cu această ieșire iar modelele 4500 de la Intel nu au HDMI pentru că nu prea pot reda Full HD și de aceea nu prea își avea rostul.

 3. pot pune o placa video cu iesire HDMI? chiar daca nu reda Full HD, si care este compatibila cu acest model. mersi

Comentariile sunt închise.