Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung NP-RV508-A03RO

Dacă vrei un laptop ieftin perfect pentru sarcini office atunci modelul de laptop Samsung NP-RV508-A03RO e exact ceea ce ţi-aş recomanda. E tot din seria RV508 ca RV508 cu Pentium, dar are Celeron cu două nuclee cee ce înseamnă că e ceva mai slab decât NP-RV508-A04RO. Nu are cele mai tari componente în el, dar procesorul T3500, cei 3 giga de RAM şi placa video Intel X4500 sunt ingredientele ideale pentru un laptop de succes cum e acesta.

Nu e doar ieftin, ci e şi elegant. Laptopurile celor de la Samsung au un design special şi de aceea au devenit populare într-o perioadă foarte scumpă de timp. Notebook-ul de faţă are un preţ în jurul valorii de 1500 lei. Mai exact prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Despachetare

Deschis

Specificaţii tehnice

Samsung NP-RV508-A03RO vine cu un Intel Celeron din generaţia precedentă însă e un model performant datorită celor două core. Placa video X4500 nu e integrată în procesor, ci pe placa de bază. Acest model e unul performant şi poate reda conţinut 720p cum ar fi clipurile HD de pe YouTube sau filmele HD descărcate de pe torente.

Pe placa video integrată merg jocurile dar cu setări la minim, iar despre jocuri aş spune că sunt… jucabile. Foarte interesant la această placă e că pe Windows 7 driverele se instalează automat pentru ea şi aşa nu aveţi bătăi de cap.

Având un ecran de 15,6 inci normal că filmele se vor vedea bine şi în special datorită faptului că are rezoluţie de 1366 pe 768 pixeli. Iar, dacă ecranul o să vi se pară cam mic atunci puteţi să conectaţi laptopul la un HDTV prin VGA.

Hardul e foarte încăpător deoarece are 320 giga, iar memoria RAM e de 3 giga şi se poate adăuga mai mult, dar ambele sloturi sunt ocupate.

Păreri pro şi contra

Pro: greutate de sun 2,5 kilograme, are tastatură numerică, designul cu argintiu arată foarte bine, are webcam şi cititor de carduri, preţul e mic şi performanţele decente.
Contra: nimic (dar era interesant un port HDMI).

Concluzie

Samsung NP-RV508-A03RO este un laptop capabil şi destinat pentru uzul office (ascultat muzică, vizionat filme, navigat pe Internet). Vă invit să urmăriţi şi un preview care este un unboxing (despachetare) a laptopului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu