Samsung NK24M1030IB/UR, hotă telescopică cu lămpi LED

Hota incorporabilă Samsung NK24M1030IB/UR e un model destul de reușit și se poate vedea ușor după construcția sa. Îmi plac modelele pe negru deoarece se asortează perfect cu plitele electrice, dar și cu cele pe gaz. Chiar și combinația negru cu argintiu e una plăcută și scoate în evidență anumite dotări ale sale. Se pot vedea filtrele din aluminiu care se curăță ușor prin spălare și o puteți face o dată la câteva săptămâni. Dacă nu aveți timp, le puteți pune chiar și în mașina de spălat vase ca și două tăvi pentru că sunt subțiri și mici.

Poate că nu e una dintre cele mai accesibile hote de pe piață, dar are clase de eficiență mai bune decât multe altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceasta se incorporează într-un corp suspendat și nu se instalează precum o hotă clasică. Se folosește de un singur motor care dezvoltă o putere de absorbție de 392 mc/h. Această valoare e cea maximă și poate fi ajutată în funcție de treapta aleasă. Hota oferă trei trepte de putere pentru a elimina mirosul nedorit din bucătărie și trebuie să aibă o înălțime de instalare maximă de 70 cm față de plită.

Nu veți găsi un alt tip de panou de control decât cel mecanic la o astfel de hotă, pentru că nici nu pot avea multe funcții.

Păreri pro și contra

Panoul e control e relativ același la toate hotele disponibile pentru că nu sunt multe locuri unde pot fi amplasate butoanele. Cele mai multe hote sunt pe inox, dar cred că în următorii ani va de veni o culoare standard, iar cele premium vor avea finisaje lucioase (sticlă). Performanțele sunt bune pentru acest buget dar și eficiența ei e foarte importantă dacă o veți folosi mulți.

Samsung NK24M1030IB/UR oferă niște lămpi puternice (3W fiecare) și care consumă foarte puțină energie pentru că sunt de tip LED. În general, hotele vin cu lămpi halogen care pot fi schimbate cu ce vă doriți, însă cele LED luminează cel mai bine și nu vă orbesc dacă vă uitați la ele.

Te-ar mai putea interesa