Samsung NA64H3110AS, plită pe gaz

Plita Samsung NA64H3110AS e una incorporabilă și se poate observa din poza de jos că are o adâncime ceva mai mică, deci poate fi instalată fără probleme pe un blat mai îngust. Incorporabilele sunt alternative bune la aparatele clasice, iar dacă alegeți și un cuptor, atunci nu mai e nevoie de un aragaz. Bineînțeles, incorporabilele sunt ceva mai scumpe decât aparatele clasice. În funcție de alegerea făcută, aveți nevoie de un buget mai mare ori mai mică.

Dacă vi se pare prea scumpă/ieftină, atunci puteți opta pentru o altă plită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Plita
Plita

Pe partea de design, veți găsi diferențe majore într plite. Unele au suprafață pe o altă culoare, altele au rezistență superioară la temperaturi ridicate motiv pentru care plita nu se va decolora etc. Există plite cu alimentare electrică și deci aveți din ce alege în caz că nu aveți loc pentru o butelie cu gaz. Această plită are alimentare electrică pentru acel tip de aprindere – integrat. La aragazuri aprinderea e clasică și trebuie să folosiți ambele mâini, la aceasta e nevoie doar de o mână.

Are 4 arzătoare diferite, grătar emailat, panou frontal și culoare inox. Fiecare arzător are o putere diferită, dar două sunt normale. Curățarea plitei e destul de ușoară deoarece are 2 grătare, deci nu e nevoie să luați totul jos.

Un astfel de aparat nu are prea multe dotări, de aceea nici caracteristicile speciale sunt puține.

Plusuri: designul său, prețul atractiv, fiabilitatea, e ușor de folosit și instalarea e simplă.
Minusuri: nu are.

Samsung NA64H3110AS e un aparat de dimensiuni rezonabile și care e mai ușor de folosit decât plita unui aragaz, deoarece are aprindere integrată (asta presupune că trebuie doar să apăsați și rotiți butonul corespunzător). Poate că această plită nu se prea potrivește în bucătăria voastră, de aceea una cu suprafață din sticlă neagră poate ar fi mai elegantă, dar alimentarea e bine să fie pe gaz datorită randamentului. Dacă veți opta pentru una electrică din diverse motive, încercați să alegeți cu inducție. Chiar dacă e puțin mai scumpă decât una simplă, merită să faceți investiția.

Te-ar mai putea interesa