Samsung NA64H3041BS/L1, plită de 10.3 kW cu arzător Wok

Plitele cu arzător Wok sunt tot mai populare datorită puterii de încălzire dar și pentru că acel arzător special încălzește uniform (având flacără și pe mijloc). Samsung NA64H3041BS/L1 e o astfel de plită și are un preț foarte bun pentru ce oferă. Designul e modern și îmi place că avem mai multe grilaje și sunt împărțite pe trei zone. Astfel, ele pot fi îndepărtate ușor pentru a curăța mai ușor suprafața. Acestea sunt solide și nu subțiri precum cele din oțel, adică sunt realizate din fontă.

Butoanele sunt aproape de utilizator și arzătoarele se aprind prin simpla apăsare și rotire a butonului dorit, e nevoie de o singură mână. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest aparat incorporabil se montează pe blat sub hotă, pe când cuptorul poate fi pus oriunde (peste sau sub blat). Controlul mecanic e tipic plitelor pe gaz, pe când cele electrice au panou de control digital. Combinația argintiu cu negru e una elegantă dar și invers, iar restul aparatelor trebuie să arate cam la fel. Nu e o regulă dacă discutăm de aparate care nu vor fi puse chiar lângă, însă e gama e destul de diversificată. Ceva mai scumpă poate fi o plită cu suprafață din sticlă termorezistentă, aceea e și mai ușor de curățat.

Păreri pro și contra

Plita e la fel de mare ca și restul chiar dacă arzătoarele sunt dispuse diferit. Poziționarea lor permite să puneți vase mari pe lateral, iar arzătorul mic chiar e foarte aproape de voi. Puterea totală a plitei e mare pentru că avem un arzător mare de 3.3 kW și cel Wok e de 4kW. Arzătorul Wok e de tip Triple Crown, adică are trei inele de ardere, pe când alte arzătoare de același tip au doar două. În funcție de stilul vostru, puteți alege vase mari sau tigăi speciale (Wok sau grill).

Samsung NA64H3041BS/L1 permite glisarea vaselor de pe o zona pe alta datorită grilajelor sale, fără a le mai ridica. Arată bine pe inox/argintiu, iar grilajele sunt bine evidențiate în acest caz. Butoanele au un finisaj modern și pictogramele vă ajută în acest sens.