Samsung NA64H3010AS, plită pe gaz

Plita de față e un model marca Samsung care se laudă cu un aspect deosebit și o aprindere electrică integrată. Mai exact e vorba despre plita Samsung NA64H3010AS care are culoare inox și niște dimensiuni foarte bune așa încât să o incorporezi cu un stres minim. Datorită acestor dimensiuni mici nu o să ai probleme în a amplasa o hotă deasupra.

Costul de achiziție e unul foarte mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri și arată excelent. Aspectul său poate fi văzut din imaginea de alături. Legat de butoane observați că sunt poziționate frontal, lucru bun în special pentru persoanele care au mâini scurte (vă dați seama cât de nasol ar fi fost dacă butoanele ar fi fost poziționate lateral, dar asta depinde foarte mult și unde e amplasată plita).

Plita
Plita

Cele patru arzătoare sunt unele pe gaz care se aprind electric foarte simplu în comparație cu ochiurile de la aragazuri. Materialele din care e realizat acest aparat incorporabil sunt foarte bune deoarece grătarul e făcut din fontă… sau mai bine spus grătarele. Trebuie subliniat faptul că plita nu e din inox, ci inox e doar culoarea.

Ai cumpăra o plită precum aceasta pentru a-ți amenaja o bucătărie de nota 10, deoarece are un cost nu prea mare și deoarece vine de la Samsung (știm cu toții că aparatura de la acest brand e una incredibil de bună).
Ca minusuri nu am ce să menționez, nimic important. Știu că nu are arzător wok, dar asta nu e un mare dezavantaj… în opinia mea.

Concluzia legată de plita incorporabilă de față e una foarte bună și vă sfătuiesc să cumpărați această plită. Dacă nu ați ales un cuptor atunci ar fi bine să alegeți unul electric de aici.
E bine să alegeți o plită pe gaz deoarece poți amplasa pe ea orice tip de vas, iar un cuptor e bine să fie pe curent electric pentru că o să facă mâncarea uniform (și coacerea o să fie uniformă) și nu se produc gaze.

Te-ar mai putea interesa