Samsung NA64H3010AS/L1, plită pe gaz cu grătar endless rail

Samsung NA64H3010AS/L1 e o plită modernă cu o putere totală de 9,6 kW, arzătorul mare având 3,3 kW. O funcţie utilă cu care e dotată e cea de oprire automată.

Nu ştiu dacă se poate vedea din poza de alături, dar grătarul e unul tip Endless Rail aşa încât să permită o mutare uşoară a vaselor de gătit prin glisare. Mai exact e un grătar cu design continuu.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung NA64H3010AS/L1 e unul incorporabil cu dimensiuni de 60×51 lxa cm. Pentru schiţa de montaj şi dimensiunile exacte vă recomand să citiţi manualul de utilizare pagina 19.
Referitor la instalare, în special partea electrică, trebuie menţionat că e un aparat ce trebuie conectat la curent monofazic (220-240 V), iar schema electrică e la pagina 22.
Este realizat din materiale de calitate precum inox şi grătare de fontă.
Din păcate nu are arzător Wok precum alte modele. Nu e un dezavantaj prea mare lipsa unui astfel de arzător deoarece majoritatea plitelor nu au aşa ceva… depinde ce fel de mâncăruri vreţi să gătiţi cu această plită.
Panoul de comandă e unul uşor de folosit, fiind format din patru butoane poziţionate frontal. Acţionarea acestor butoane e mecanică. De menţionat e că aparatul se utilizează precum altele de genul, dar dacă nu aţi mai avut aşa ceva atunci aş recomanda să citiţi pagina 12 unde se face referire la aprinderea şi reglarea sa.
Dacă nu vă este clar ce fel de aprindere are plita atunci trebuie să precizez că e vorba despre aprindere electrică integrată în fiecare buton.

O astfel de plită e pentru persoanele care sunt interesate de ceva incorporabil cu care să-şi amenajeze o bucătărie aspectivă.
Dacă aveţi tigaie de tip chinezească (concavă) atunci există un suport special pentru aşa ceva aşa încât aceasta să stea mai bine. Suportul se pune pe arzătorul rapid.
O întrebare foarte frecventă e dacă această plită merge şi pe butelie, iar răspunsul e că da, dar trebuie schimbate duzele.

Te-ar mai putea interesa