Samsung N7505 Galaxy Note 3 Neo, telefon mobil 5,5 inci

Unul dintre cele mai noi telefoane de pe piață e Galaxy Note 3 Neo, acesta lăudându-se cu un ecran mare de 5,5 inci, rezoluție HD, cameră de 8 megapixeli și Android 4.3. Deci, acest Samsung N7505 Galaxy Note 3 Neo e telefonul perfect pentru cineva cu un buget nu prea mare, dar care vrea un telefon performant pentru diferite sarcini cum ar fi jocuri și navigat pe Internet.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », bani pe care primim un telefon de ultimă generație cu software destul de actual. (Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi ajut Android 4.4 pe el.)
Dacă te interesează cum arată atunci trebuie știut că pe partea din spate are un aspect asemănător pieii perforate.

Telefonul
Telefonul

Telefonul acesta e unul foarte modern care are un ecran superb de 5,5 inci a cărui rezoluție e de 720×1280 pixeli. Pe partea de memorie are nici mai puțin nici mai mult de 2GB de RAM, iar spațiul intern e de 16GB (doar 14 sunt disponibili). Cipul acestui dispozitiv e un Exynos 5260 care are incorporat un CPU quad core, iar GPU-ul (placa video) Mali-T624.
Datorită hardware-ului foarte bun acest gadget poate filma la calitate Full HD, lucru care înseamnă că o să aveți niște filme foarte clare.

Atuurile acestui model ar fi ecranul foarte clar, autonomia bună, disponibilitatea wireless ac (Gigabit wireless cu viteze de undeva la 1000 Mbps), SO-ul nou și extensibil. Un alt plus e că aparatul e compatibil cu ceasul inteligent marca Samsung – Galaxy Gear.
Ca minus ar fi că ecranul e cam mare și nu încape prea bine în buzunar, însă cu un ceas inteligent ori o casă bluetooth puteți să țineți telefonul în geantă.

În rest pot spune despre acest model că nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba despre navigat de Internet. Avantajele sistemului de operare Android sunt extensibilitatea, mai exact că sunt disponibile o sumedenie de aplicații și jocuri pentru el.
Dacă vreți să vă faceți mai bine o impresie despre cum arată atunci vă recomand să vizionați preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa