Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung N145P

După cum bine știți acest producător oferă doar produse de calitate superioară, iar în cazul laptpurilor se întâmplă același lucru. Odată cu acesta a fost lansat modelul Samsung NF210 care e ceva mai bun. Și anume, toate laptopurile vin cu carcase solide și design elegant. La acest netbook Samsung N145P carcasa este una de culoare neagră, iar performanțele sunt asigurate de procesorul Atom N455 de 1,6GHz cu cache de 512KB, memoria DDR3 și de placa video care poate reda filme HD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi deci ceva mai ieftin ca alternativa menționată anterior. Ambele sunt modele reușite din toate punctele de vedere. Dacă doriți mai mult de la acesta, puteți opta pentru un upgrade la memoria RAM și anume o plăcuță de 2 giga în locul celei de 1 giga.

Poze

Închis

Deschis şi expus

Specificații tehnice

Procesor N455 după cum știi este un model Intel Atom Single Core dar destul de bun datorită frecvenței de 1.6 GHz, cache-ului de 512 KB și a tehnologie 45 nm. Deci pentru acesta este necesar un sistem de operare mai nou, și nicidecum unul gen XP. Ecranul este unul mat deci ideal pentru ieșiri. Acesta e unul LCD LED de 10.1 inci cu o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli.

Chiar dacă memoria RAM e de 1 giga DDR3 1066 MHz aceasta poate fi mărită până la 2. Hard disk-ul vine cu o capacitate de stocare destul de mică, 250 GB, dar la un așa preț nu poți să ai cine știe ce așteptări. Placa video este 3150 modelul GMA de la Intel care poate reda filmele HD adică 720p. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații Samsung N145P are difuzoare stereo, cititor de carduri, tehnologie SRS Premium Sound, difuzoare stereo 3W, cameră web de 0.3 MP, ieșire audio, trei USB-uri 2.0, port VGA, microfon, mufă RJ-45 și Wi-Fi.

Păreri pro și contra achiziției

Acumulatorul de 6 celule oferă o autonomie foarte bună de 8-10 ore. Pe lângă faptul că e un gadget performant, e și unul portabil datorită greutății de numai 1.2 kilograme și al dimensiunilor decente. Samsung N145P vine cu cel mai bun sistem de operare pentru netbookuri, Windows 7 Starter.

Concluzie

Samsung N145P e cea mai ieftină alegere dacă doriți un produs excepțional din punct de vedere calitativ. Nu sunt mult modele de la acest producător și numărul celor disponibile pe piață e destul de redus motiv pentru care nu ar trebui să stați mult pe gânduri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu