Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung MW89MST

Cuptorul cu microunde Samsung MW89MST vine ca o variantă mai bună la MW82N-B şi e tot pe culoarea neagră. Are o putere reglabilă de maxim 850 W, volum interior de 23 l şi afişajul e digital. Vine cu preţ bun Vezi prețul special de azi care în opinia mea nu e mare atâta timp cât e sub pragul, hai să zicem psihologic, de 500 lei.
Acest electrocasnic de mici dimensiuni vine ca o alternativă la unul de mari dimensiuni. Nu ştiu dacă ghiciţi care e – aragazul. E o alternativă deoarece înlocuieşte arzătoarele şi cuptorul unui aragaz, dar din păcate nu se poate prepara la fel de mult ca la un aragaz. Chiar şi aşa o să vă fie un ajutor în bucătărie cu care să puteţi prepara rapid mâncărurile preferate cum ar fi pizza, pop corn sau altele.

Pentru a vă face o părere despre aproximativ cum arată am pus alături două poze cu acest aparat, iar la finalul acestei scurte recenzii e un clip cu despachetarea aparatului. Imaginile le-am pus pentru a vedea cât de bine arată aşa pe negru cu acel mâner de culoare inox.

Poze

Aşa arată aparatul

Nu e prea greu

Specificaţii tehnice

Samsung MW89MST are o capacitate de 23l care e una destul de mare, iar puterea de 850 e reglabilă pe 6 nivele. Panoul de comandă e unul digital uşor de folosit, iar ecranul e led aşa încât va fi uşor de citit chiar şi de persoanele învârstă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine pe negru; dimensiunile îi sunt reduse, iar greutatea de sub 14 kilograme e un lucru care face ca aparatul să fie uşor de scos din cutie; la sfârşitul programului sunteţi anunţat printr-un semnal sonor; are funcţie de dezgheţare rapidă; iar microundele sunt distribuite uniform prin trei puncte aşa încât şi mâncarea să fie preparată uniform; e înlocuitorul unui aragaz şi principalele avantaje ar fi faptul că mâncarea se face mai repede, nu puteţi arunca apartamentul în aer deoarece nu merge pe gaz şi deoarece nu consumă gaz nu o să fiţi nevoit să schimbaţi butelia periodic. Contra: nimic.

Concluzie

Samsung MW89MST e un cuptor modern apărut pe la începutul anului trecut şi vă va încânta prin funcţiile sale esenţiale (nu are funcţie grill), uşurinţa în utilizare şi aspectul exterior. Pentru a vă familiariza cu aparatul vă invit să urmăriţi preview-ul de alături în care e despachetat acest electrocasnic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu