Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung MW82N-B

Acest cuptor cu microunde Samsung MW82N-B e unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață motiv pentru care nu e la fel de dotat ca și unul mai scump. În general un cuptor ca acesta se adresează celor care nu au pretenții prea mari (nu doresc să gătească multă mâncare). În general, puterea cuptorului influențează timpul de gătire sau încălzire a alimentelor. Deci dacă e mai puternic poate să gătească cantități ari de alimente și într-un timp scurt. Acest model e util doar pentru a dezgheța,/încălzi/găti cantități mici de mâncare în special că vine fără grill (care ar fi avut o putere de 1200 W). Pentru o familie mai mare, recomand un model cu grill cum e ME86V-SS. Însă, dacă doriți un model foarte ieftin, eficient (tehnologie de încălzire uniformă cu trei unde) și calitativ, acesta e cea mai bună alegere. După cum vă ziceam, nu aveți nevoie de prea mulți bani pentru a-l achiziționa deoarece MW82N-B are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Samsung MW82N-B are o capacitate de 23 de litrii, deci e un model de dimensiuni medii. Puterea cuptorului e de 850 W și care vă permite să dezghețați, încălziți și gătiți alimente într-un timp bun dar nu foarte bun deoarece nu are grill (care ar fi avut o putere mult superioară). Chiar dacă nu vine cu un panou electronic, ci unul mecanic cu afișaj LED (cu două butoane rotunde pentru selectarea parametrilor sau programelor). La capitolul funcții și programe are dezghețare, timer, decongelare automată, timp de coacere maxim de 60 minute, avertizare sonoră terminare program, posibilitate de setare a ceasului la 12 sau 24 ore și 6 nivele de putere. Nu are însă reîncălzire, convecție, ceas, protecție pentru copii și curățare cu aburi. Chiar dacă e un aparat care nu ocupă mult spațiu, e destul de greu (13.5 kilograme).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți prepara pizza, popcorn și alte alimente sau mâncăruri, ușor de folosit (nu are prea multe butoane), e ieftin, arată bine (design ergonomic pe negru și gri) și vine de la un producător foarte bun.

Minusuri: nu are grill.

Concluzie

Cuptorul Samsung MW82N-B e soluția ideală pentru studenți sau pentru persoanele care nu au un buget prea mare deoarece nu costă mult, e eficient și puteți găti cantități ici de mâncare fără probleme. Odată ce aveți un astfel de aparat, nu mai trebuie să folosiți aragazul pentru a prepara popcorn sau pentru a reîncălzi prânzul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu