Samsung MS23K3513AW/OL, cuptor cu microunde de 1150 W

Cuptorul cu microunde Samsung MS23K3513AW/OL e unul dintre cele mai puternice variante disponibile pe piață și care nu costă foarte mult. Până la urmă discutăm de un brand cu experiență în domeniu care oferă modele competitive. Trebuie să recunosc că arată foarte bine datorită mânerului, finisajului negru și afișajului digital. Nu-mi plac cele cu control mecanic chiar dacă sunt mai accesibile, deoarece nu oferă anumite funcții de gătire.

Din poza de jos se vede foarte bine că are un panou de control digital care poate fi folosit cu ușurință datorită pictogramelor iluminate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interiorul de 23 de litri oferă un spațiu generos, motiv pentru care suportul rotund are și un diametru mare. Doar din poza de sus se pot vedea anumite dotări, dar puterea cuptorului e menționată doar pe ambalaj – 1150 W. Aceasta poate fi setată în funcție de temperatura dorită sau de cantitatea de alimente introdusă. Bineînțeles, interiorul are pereți destui de rezistență la zgârieturi pentru că sunt ceramici.

Spre deosebire de multe alte modele de pe piață, cel de sus are funcția de deodorizare, astfel că scăpați de mirosurile nedorite de la interior (mâncare are un gust mai bun).

Păreri pro și contra

Controlul touch e unul dintre cele mai apreciate soluții de interacțiune și e apreciat de mulți utilizatori. Prețul e foarte bun pentru acea putere de încălzire și trebuie să apreciem faptul că are modul Auto Cook (program automat de gătit), adică se pot găti anumite rețete cu aceasta. E și normal să fie un pic mai mare decât restul, dar nu va ocupa foarte mult spațiu pe blat pentru că are o lățime de numai 48 cm.

Samsung MS23K3513AW/OL poate fi folosit pentru multe sarcini datorită funcțiilor de încălzire suplimentare sau mai speciale. Acesta se potrivește fie cu alte aparate albe, fie cu aparate de culoare neagră. Acesta poate fi pus într-un mobilier suspendat dacă aveți un corp special creat pentru acesta și nu trebuie să fie neapărat incorporabil. Cred că veți găsi soluții pentru a împărți inteligent spațiul disponibil din bucătărie pentru a vă ușura munca.

Te-ar mai putea interesa