Samsung MS23K3513AS/OL, cuptor cu microunde de 800W

Cuptorul cu microunde Samsung MS23K3513AS/OL e o variantă argintie care se adresează celor care vor un aparat ieftin și bun. Acesta face parte din segmentul inferior, adică avem dotări și funcții standard care pot fi de ajuns. Acesta nu a fost conceput pentru a înlocui un cuptor incorporabil deoarece puterea sa e inferioară și nu are anumite dotări. Totuși, sunt cuptoare mai scumpe care au grill și funcții mai avansate pentru gătit. Voi știți pentru ce-l veți folosi și e un aparat foarte util în bucătărie. Există și un cuptor similar, dar complet pe negru care poate v-ar interesa deoarece e de la același brand.

Are un preț foarte bun și nu sunt mulți producători care pot oferi un aparat care să arate atât de bine și să fie construit din materiale de calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung MS23K3513AS OL

E un model standard care poate fi pus oriunde, chir și pe un suport special pentru perete dacă blatul e blat deja sau e foarte mic. La capitolul funcționalitate, aparatul excelează având următoarele: timer, funcție de memorie, Eliminare mirosuri neplăcute, semnal sonor la finalizarea programului și multe altele. Acestea sunt prezente pe panoul de control din partea dreaptă dar și în manual, unde sunt explicate. Cei mai mulți clienți sunt mulțumiți de el, de aceea îl și recomand că doar e vorba de un aparat de la un brand cu experiență.

Păreri pro și contra

Are un interior voluminos care e însoțit de un suport mare cu diametru de 28.8 cm. Are un interior ceramic care poate fi întreținut ușor și e destul de rezistent la zgârieturi. Funcția de dezghețare rapidă e excelentă și trebuie aleasă în funcție de tipul de alimente (se alege o durată diferită pentru fiecare). Panoul de control e ușor de folosit fiind unul digital, iar pe lângă pictograme avem și denumirea acelor funcții/programe.

Samsung MS23K3513AS/OL are opțiune de eliminarea mirosurilor care nu o veți vedea la aparatele din generațiile anterioare sau la cele de la alte branduri. Puteți găti diverse rețete însă sunteți limitați oarecum de dotările sale, adică nu are grill dar nici nu veți găsi în acest preț cuptoare cu acesta.