Samsung MS23F301TAK, cuptor microunde de 23 litri

Samsung MS23F301TAK e un cuptor cu microunde cu o capacitate de 23 litri şi putere de 800W. E un model multifuncţional deoarece are 16 moduri prestate de gătire.
Cuptorul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern de culoare neagră. Dimensiunile sale nu sunt mari, fiind de 49x37x28 lxaxî cm, iar greutatea e de 12kg. În acest fel putem spune că nu va ocupa prea mult loc.


Păreri pro şi contra

E un aparat uşor de întreţinut care vine cu interior ceramic rezistent la zgârieturi. Punctele forte ale interiorului din ceramică, pe lângă cel menţionat mai sus, sunt activitatea antibacteriană, prevenirea decolorării şi că e uşor de curăţat.
Din iamgine nu se vede, dar panoul de comandă e unul digital cu un ecran mare aşa încât să poată fi citit uşor.
În interior e loc pentru un platou rotativ de 28,8 cm (acesta e diametrul). În pachet e inclusă farfuria din sticlă.
Consumul de curent nu e prea mare deoarece în standby oferă mod Eco. Standby e atunci când nu folosiţi aparatul.
În introducere am menţionat puterea de 800W, dar trebuie ştiut că aceasta poate fi reglată pe 6 trepte.
Uşa are un geam de culoare închisă, lucru care poate nu e pe gustul fiecăruia deoarece nu permite o foarte bună vizualizare în interior.

Un astfel de aparat se adresează celora care vor să gătească sănătos cu un aparat care poate găti mai multe feluri de mâncare. Cu acesta se pot înlocui mâncărurile semi-preparate cu feluri de mâncare gătite acasă.
Garanţia standard a acestui aparat e de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult dacă doriţi acest lucru. Brandul de faţă e unul cunoscut în domeniul cuptoarelor cu microunde şi alegând ceva de la ei aveţi garanţia că alegeţi ceva de calitate.

Te-ar mai putea interesa