Samsung MG23H3125NK, cuptor cu microunde negru

Samsung MG23H3125NK e un parat electrocasnic mic care vă poate fi de folos în bucătărie ori pentru tinerii care nu au timp să gătească. Un cuptor cu microunde mai generos ca și volum e binevenit deoarece poate face față unei sarcini mai mari. Bineînțeles, există modele și mai mari decât aceasta dar nu toate au la fel de multe tehnologii și funcții ca și la acesta. Acestea pot să eficientizeze programele și nu toate cuptoarele au grill. Cu o astfel de dotare puteți găti și alte tipuri de mâncăruri care necesită o temperatură mai mare de gătire într-un timp mai scurt (adică au nevoie de un randament mare deoarece unele fripturi sunt mai bune dacă sunt preparate mai repede).

Prețul său e justificat iar dacă nu vi-l puteți permite, alegeți unul mai mic ori fără grill. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Capacitatea sa e de 23 litri dar există și modele cu 30 litri. Acelea au dimensiuni mai generoase deci vor ocupa mai mult spațiu dar și puterea e mai mare. Acesta are 800 W care e suficient pe când grill-ul are 1100 W. E dotat cu un panou de control interesant, adică are un ecran LED și butoane pentru diverse funcții și moduri. În partea de jos are și un buton mecanic cu care puteți ajusta timpul ori să blocați.

Pe partea de funcții are: dezghețare, curățare cu aburi, 6 nivele de putere, protecție copii, senzor de gătit etc. Interiorul e ceramic cum ar trebui să fie. Caracteristicile speciale sunt: Cooking senzor, Eco Mode, Auto Cook, Healthy Cooking și My Plate. În manualul său acestea sunt prezentate în detaliu. În interior se află un suport rotund pe care puteți pune vasele.

Plusuri: arată bine, destul de puternic, are grill, multe funcții, ușor de folosit datorită acelor pictograme și fiabilitatea.
Minusuri: nu e chiar accesibil pentru oricine.

Samsung MG23H3125NK e un aparat care nu ocupă mult spațiu în bucătărie și poate înlocui un aragaz dacă nu obișnuiți să folosiți plita ci doar cuptorul pentru a încălzi, găti sau dezgheța ceva. Bineînțeles, nu e la fel de puternic ca și un cuptor electric dar pentru dimensiunile sale chiar e. Acesta nu e singurul model de pe piață de aceea, nu sunteți nevoiți să luați doar acest model. Cele cu volum mai mare ar fi mai bune dacă vă place să preparați pizza la microunde.

Te-ar mai putea interesa