Samsung MG23F301TAK, cuptor cu microunde cu interior ceramic Emanel

Cuptorul cu microunde Samsung MG23F301TAK e unul care îl puteți folosi pentru a găti alimente proaspete, dezgheța și multe altele. funcționalitatea unui aparat crește cu anumite dotări: grill, panou de control digital, mai multe trepte de putere. Interiorul poate fi curățat cu ușurință deoarece e ceramic Emanel și oferă o protecție antibacteriană. În partea de jos a panoului de control e prezentă funcția Eco care reduce consumul aparatului în stand-by, dar poate optați să-l scoateți din priză.

Are un design modern și care cred că-l doriți în bucătăria voastră. Cam toate aparatele de la acest brand arată foarte bine, de aceea îl și recomand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea unui astfel de aparat e importantă atunci când vreți să introduceți alimente în el pentru a le dezgheța sau pentru a găti ceva. Bineînțeles, vă puteți ghida și după suportul rotund care are un diametru decent (cât o farfurie mică).

Grill-ul are o putere ceva mai mare decât cuptorul, adică e de 1100 W și puterea cuptorului e de 800W. E așa pentru a avea un consum redus atunci când nu vreți să gătiți ceva, poate vreți să încălziți prânzul. Panoul de control are funcția numită Child Lock, adică se pot bloca butoanele.

Păreri pro și contra

E la fel de mare ca oricare alt mode l cu capacitate similară, doar că acesta poate oferi ceva mai multe dotări. Grill-ul e foarte important atunci când vă gândiți să gătiți puțin din când în când și cu un cuptor simplu veți putea face doar popcorn. Un parat cu control digital e ușor de folosit dar și supravegherea sa e simplificată datorită timerului digital (știți exact cât mai e până la final fără să stați aproape de el).

Samsung MG23F301TAK e doar un singur model, dar voi puteți alege unul chiar mai avansat sau mai accesibil, în funcție de buget sau necesități. Am pus și o mică prezentare a cestui model și cum poate fi folosit panoul de control, dar sunt și alte modele ale acestei serii care pot fi asemănătoare.

Te-ar mai putea interesa