Samsung MG22M8074AT/OL, cuptor cu microunde incorporabil cu senzor inteligent de umiditate

Cuptorul cu microunde Samsung MG22M8074AT/OL e o variantă foarte interesantă care trebuie luată în calcul și se incorporează. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un spațiu dedicat pentru acesta și nu poate fi pus pe blat sau pe un raft ca restul. Acel senzor de umiditate e folositor când gătiți diferite feluri de mâncare și ajustează anumiți parametrii pentru ca voi să obțineți rezultatul mult dorit – mâncare gătită perfect. Prezența grill-ului e foarte importantă dacă vreți să gătiți preparate din carne sau care necesită un plus de putere de încălzire.

Designul e mai simplu și elegant decât la variantele clasice și va arăta foarte bine într-o bucătărie minimalistă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Samsung MG22M8074AT OL

Față de multe cuptoare accesibile, acesta oferă un grill performant cu putere maximă de 1100 W. Fiind diferit, vă recomand să citiți manualul său pentru a afla toate detaliile despre funcțiile și programele prezente pe panoul de control.

Are funcții de dezghețare și încălzire a alimentelor care urmează fi gătite ori consumate. Capacitatea sa e aceeași ca și la variantele standard – 22 litri, dar nu îl comparăm cu cele foarte accesibile. Timerul devine foarte util deoarece nu mai trebuie să supravegheați aparatul și sunteți avertizați sonor când programul a ajuns la final. Designul negru cu argintiu e cel mai popular de la ora actuală fiind și o alegere modernă.

Păreri pro și contra

Vine cu funcții de încălzire foarte utile și se datorează dotărilor sale. Acestea se pot alege ușor cu ajutorul panoului de control complet digital. Prețul e foarte bun pentru ce vă oferă și trebuie să luăm în calcul faptul că e vorba de un brand excelent. Îmi place modul Eco care menține aparatul în stand by, adică nu-l oprește și se reduce semnificativ consumul de energie. Aparatul se poate curăța ușor datorită interiorul ceramic care e și foarte rezistent la zgârieturi.

Samsung MG22M8074AT/OL e un cuptor modern care poate ține locul unui cuptor clasic dacă vrem să gătim ceva mai puțin (pentru 1 sau 2 persoane). Bineînțeles, sunt anumite limitări ale acestui aparat și se datorează datorită dimensiunilor, dar nici nu sunt cuptoare cu microunde mult mai mari.

Te-ar mai putea interesa