≡ Meniu

Samsung ME86V-SS

Cuptorul cu microunde Samsung ME86V-SS vine ca o alternativă la GE86V-SS și se recomandă prin puterea de 850 W, volumul de 23 L, display-ul mare și aspectul exterior negru/argintiu. Electrocasnicul de mici dimensiuni e recomandat și de faptul că are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care e foarte accesibil având în vedere că raportul dintre calitate și preț e unul excelent. În momentul de față garanția e de 2 ani, dar multe magazine oferă oportunitatea de a mări garanția contra unei sume modice până la 4 ani (puteți privi această posibilitate de extindere a garanției ca fiind un fel de asigurare oferită de magazin contra unei sume mici).

Poze

Aşa arată electrocasnicul

Specificaţii tehnice

Samsung ME86V-SS e un cuptor cu o putere de 850 W care poate fi reglată pe 6 nivele și din această cauză sar putea ca pe alte site-uri să fie precizată altă putere. Din păcate nu e dotat cu grill sau rotisor, dar astfel prețul e unul cât mai mic posibil. Panoul de comandă e unul modern având butoane mari și un afișaj digital cu led care e clar. O să vă puteți prepara mâncarea favorită cu ajutorul a 4 programe, iar dotările cum ar fi funcția de dezghețare, timerul și semnalul sonor vă vor ajuta să gătiți mai eficient.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine și pe această culoare nu cred că se va vedea praful; are dimensiuni compacte, iar greutatea e de sub 14 kilograme; vine cu un accesoriu care e reprezentat de un suport rotund (acest accesoriu e întâlnit la majoritatea cuptoarelor deci nu cred că e prea bine încadrat la plusuri); interiorul fiind emailat ceramic e mult mai rezistent decât alte modele la zgârieturi; e u;or de curățat tocmai datorită acelui email ceramic de care vorbeam mai înainte; are un strat anti bacterian eficient care e tot acel email „minune”; în interior nu există mirosuri neplăcute ori transfer de miros tot datorită acelui stat de email. Contra: nu are grill.

Concluzie

Dacă vrei un cuptor bun atunci ar trebui să alegi Samsung ME86V-SS deoarece vine de la un brand care nu dezamăgește prin produsele de calitate care le face indiferent că vorbim despre televizoare sau electrocasnice mici cum e acesta de față. Fiind un aparat apărut de curând nu prea există poze cu el iar filmările sunt inexistente, dar să sperăm că vor apărea câteva în perioada ce urmează.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu