Samsung ME86V-SS

Cuptorul cu microunde Samsung ME86V-SS vine ca o alternativă la GE86V-SS și se recomandă prin puterea de 850 W, volumul de 23 L, display-ul mare și aspectul exterior negru/argintiu. Electrocasnicul de mici dimensiuni e recomandat și de faptul că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte accesibil având în vedere că raportul dintre calitate și preț e unul excelent. În momentul de față garanția e de 2 ani, dar multe magazine oferă oportunitatea de a mări garanția contra unei sume modice până la 4 ani (puteți privi această posibilitate de extindere a garanției ca fiind un fel de asigurare oferită de magazin contra unei sume mici).

Poze

Aşa arată electrocasnicul

Specificaţii tehnice

Samsung ME86V-SS e un cuptor cu o putere de 850 W care poate fi reglată pe 6 nivele și din această cauză sar putea ca pe alte site-uri să fie precizată altă putere. Din păcate nu e dotat cu grill sau rotisor, dar astfel prețul e unul cât mai mic posibil. Panoul de comandă e unul modern având butoane mari și un afișaj digital cu led care e clar. O să vă puteți prepara mâncarea favorită cu ajutorul a 4 programe, iar dotările cum ar fi funcția de dezghețare, timerul și semnalul sonor vă vor ajuta să gătiți mai eficient.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine și pe această culoare nu cred că se va vedea praful; are dimensiuni compacte, iar greutatea e de sub 14 kilograme; vine cu un accesoriu care e reprezentat de un suport rotund (acest accesoriu e întâlnit la majoritatea cuptoarelor deci nu cred că e prea bine încadrat la plusuri); interiorul fiind emailat ceramic e mult mai rezistent decât alte modele la zgârieturi; e u;or de curățat tocmai datorită acelui email ceramic de care vorbeam mai înainte; are un strat anti bacterian eficient care e tot acel email „minune”; în interior nu există mirosuri neplăcute ori transfer de miros tot datorită acelui stat de email. Contra: nu are grill.

Concluzie

Dacă vrei un cuptor bun atunci ar trebui să alegi Samsung ME86V-SS deoarece vine de la un brand care nu dezamăgește prin produsele de calitate care le face indiferent că vorbim despre televizoare sau electrocasnice mici cum e acesta de față. Fiind un aparat apărut de curând nu prea există poze cu el iar filmările sunt inexistente, dar să sperăm că vor apărea câteva în perioada ce urmează.

Te-ar mai putea interesa