Samsung ME86V-BB

Cuptorul cu microunde Samsung ME86V-BB e un model recent apărut care impresionează prin volum, fiabilitate și design. Pe partea de funcționalitate stă ok dar îi lipsește grill-ul care însă poate fi găsit pe alte modele, în caz că vă doriți o astfel de dotare. Pe scurt, are o putere de 800 W, un volum de 23 litri și control digital. E evident faptul că are control digital odată ce are un ecran LCD iar în partea de jos are butoane pentru diverse funcții. Pentru cei care nu știu, cele cu control mecanic au butoane rotunde. Eu recomand cele cu control electronic deoarece sunt mai ușor de folosit și arată mai bine (au un aspect modern). Modelul numit ME86V-BB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa e de 23 litri care e puțin peste medie, media fiind de 20 litri pentru acest tip de aparat. Puterea cuptorului e de 800 W și e numai bună pentru volumul său. După cum spuneam anterior, îi lipsește grill-ul însă asta nu înseamnă că nu puteți găti cu acesta. Însă, nu puteți cantități mari sau anumite fripturi sau mai știu eu ce. Controlul digital vă ușurează folosirea sa și aici mă refer la faptul că pentru fiecare funcție există un buton, iar ecranul LED că afișează datele sau informațiile necesare. Are 4 programe (dezghețare, reîncălzire etc.), funcții (semnal sonor, timer), protecție pentru copii etc. Alte caracteristic care v-ar interesa ar fi: interiorul e unul ceramic, personalizare program, deodorizare dar și altele.

În interior veți observa că vine cu un suport rotund pe care nu vă recomand să puneți alimentele sau mâncarea, ci să folosiți o farfurie sau un vas din sticlă. Măsoară doar 49 cm în lungime și 37 cm în adâncime. Greutatea sa e de 11 kilograme deci poate ușor mutat de o singură persoană.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un aspect plăcut, control electronic, volum mare, funcții/programe suficiente și fiabilitate.

Minusuri: nu -am găsit nimic, poate lipsa grill-ului.

Concluzie

Acest Samsung ME86V-BB e un cuptor cu microunde reușit din toate punctele de vedere și mi se pare normal să fie așa odată ce e oferit de un producător foarte bun și cunoscut. Se adresează celor care au o locuință modestă și nu ar dori să facă prea mult miros cu un aragaz. Se poate spune că e o recomandare pentru tineri dar și pentru cei care doresc să încălzească prânzul sau să dezghețe alimente.

Te-ar mai putea interesa