Samsung ME82V-B, cuptor negru de 800W

Acest Samsung ME82V-B e un cuptor cu microunde decent chiar dacă nu are grill deoarece puterea sa e destul de mare. Deasemenea are și un preț destul de bun pentru ce oferă și cum arată. Poate fi folosit pentru a vă încălzi mâncare, a dezgheța alimente etc. Oricum, trebuie să știți că mâncare gătiră la microunde nu se compară cu cea la cuptorul cu gaz/electric ori pe tigaie. Deci e bine să vă gândiți ce vreți și cât vă permite bugetul. Totuși pentru cei care stau în chirie, în general tineri, un astfel de aparat e bine venit chiar și dacă ar fi avut grill. Acum depinde de ce aveți nevoie și care vă este bugetul. Un model cu mai multe funcții nu vă va dezavantaja niciodată. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că doar mânerul și butoanele sunt pe gri, iar dacă vă doriți un model mai deschis la culoare, există unul pe argintiu care e destul de similar.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 23 litri care e peste medie și e bine să fie mare deoarece uneori poate veți introduce o cantitate mai mare de alimente în el. Vă recomand să nu folosiți vase metalice ci doar cele din sticlă ori ceramice. Ca și dotări are: timer, panou digital, ceas și ceva funcții. Printre acele funcții amintesc: avertizare sonoră, dezghețare și încălzire. Chiar dacă are un panou digital (cu ecran LED), controlul e mecanic. Poate dacă avea mai multe butoane era mai ușor de folosit, în acest caz are două butoane mecanice cu care puteți alege funcțiile sau programul dorit.

Puterea cuptorului e de 800W care e corespunzătoare pentru un așa volum. În mare pare destul de reușit și nu prea vă recomand modele mai scumpe deoarece nu oferă cu mult mai multe funcții, poate doar grill și unele rotisor (sunt destul de rare).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: fiabilitate crescută, design plăcut (există și o variantă pe argintiu), voluminos și interior ceramic (se curăță ușor).

Minusuri: nu are grill.

Concluzie

Acest Samsung ME82V-B e recomandarea mea și în general recomand electrocasnice de la acest producător deoarece oferă tehnologii și caracteristici corespunzătoare. Dacă aveți o bucătărie mai luminoasă sau aveți aparate pe inox, modelul pe argintiu e o alegere parcă mai bună. De aceea am și pus un clip cu acel model de care vă spuneam:

Te-ar mai putea interesa