Samsung ME73A, cuptor microunde

Acest cuptor cu microunde Samsung ME73A e unul de 20 l, 800 W și vine cu panou digital. Acesta nu se poate compara cu alte cuptoare deoarece vine cu câteva caracteristici speciale: funcție Eco, e mai compact decât altele pentru același volum, sistem triplu de distribuire a undelor și are interior rotunjit. Cu butonul/funcția Eco se poate economisi energie și de bani, deoarece în modul stand-by nu mai consumă la fel de multă energie ca unul simplu. Producător își laudă acest model pentru că dimensiunile sale sunt ceva mai reduse decât cele ale altor modele cu aceleași dimensiuni. Mâncare e încălzită sau gătită uniform și deci se poate lăuda cu eficiența sa. Interiorul rotunjit e o dotare interesantă deoarece vă ușurează curățarea sa, astfel că în colțuri nu o să rămână mai nimic. ME73A are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are un volum de 20 litri care poate fi considera ca o medie. Puteți găti chiar și mâncare însă faptul că nu are grill, nu puteți găti orice. Puteți prepara mâncăruri mai simple dar dispune și de funcții standarde ca: dezghețare (decongelare rapidă), ready meal, frozen ready meal, drinks (băuturi), ceas, timer, semnal sonor și 6 nivele de putere. Deci veți fi avertizat atunci când termină programul. Panoul e unul electronic e unul digital și nu mecanic, deci veți observa pe ecran setările făcute și programul ales. În interiorul său se află un suport rotund pe care se poate așeza vasul sau farfuria în/pe care se află mâncarea/alimentele.

Caracteristicile speciale ale sale sunt: interiorul ceramic și sistem triplu de distribuire microunde. Design-ul e și el foarte important. Se poate observa că vine într-o combinație de alb cu negru, iar ușa se deschide ușor cu ajutorul acelui mâner incorporat. Samsung ME73A are un raport funcționalitate/preț foarte bun motiv pentru care-l recomand.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ocupă puțin spațiu, curățarea sa se face ușor, e ușor de folosit, consum redus în stand-by și altele.

Minusuri: lipsă grill.

Concluzie

Acest Samsung ME73A e un cuptor cu microunde nou și care poate fi următoarea voastră alegere dacă nu aveți un buget prea mare, dar dacă vreți ceva mai mare (volum de 25-28 litri) și grill, trebuie să scoate ceva mai mulți bani. Sunt curios dacă vom vedea și variante similare dar în alte culori, poate pe argintiu.

Te-ar mai putea interesa