Samsung ME71A

Un cuptor cu microunde ieftin e acest Samsung ME71A și trebuie neaparat să spun că e unul dintre cele mai ieftine electrocasnice de acest fel de pe piață deoarece îl putem lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Normal că garanția sa e de 2 ani și nu și-a lăsat vreo amprentă prețul asupra calității. 😉 Din perspectiva prețului se aseamănă destul de mult cu GW733K-B care are același volum de 20 litri doar că e de culoare neagră.

Poze

Pentru ca să-ți faci o părere despre cum arată te invit să vizionezi poze de mai jos, iar pentru mai multe poze poți accesa link-ul de după poză. Panoul de comandă e unul normal ca la orice cuptor și e de tip mecanic. Are două rotițe de la care pot fi selectați diferiți parametri printre care și nivelele de putere. Eu zic că e bine faptul că a făcut un panou de comandă pe alb deoarece astfel o să vedeți mai bine butoanele.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Samsung ME71A are un volum mediu de 20 litri, iar puterea e una normală. Această putere poate fi reglată pe 7 trepte în funcție de preferințele dumneavoastră culinare și despre alte facilități oferite trebuie să știți că nu are grill. Lipsa grill-ului e unul dintre motivele pentru care aparatul e mai ieftin, dar pe partea de accesorii stă normal deoarece are suport rotund.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e bună; utilizarea nu e deloc complicată deoarece vine cu puține butoane care se mânuiesc ușor; greutatea e una mică și din această cauză o să-l manevrați ușor; capacitatea e mare fiind un excelent cuptor pentru o familie medie, dar și pentru una mică.
Contra: putea avea grill, dar dacă nu ai nevoie de acest lucru atunci nu are rost să dai mai mulți bani pe un aparat care are așa ceva.

Concluzie

ME71A e un model nou în România și după cum ziceam mai sus e foarte asemănător cu GW733K din punct de vedere al caracteristicilor. E de recomandat mai mult pentru familiile mici înspre medii deoarece pentru familiile mari ar trebui să vă orientați înspre un model XXL care să aibă un volum ceva mai mare… deși cred că și acesta s-ar descurca de minune.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung ME71A”

  1. In mers nu se vad aproape deloc alimentele din interior deci nu se poate supraveghea da1ca dau in clocot sau altele.

Comentariile sunt închise.